Katalog

ITT Enidine GmbH

Zpět na seznam

Izolátory z ocelových lan od ITT Enidine GmbH

Dotaz na produkt  

Izolátory z ocelových lan pro izolaci vibrací

Společnost Enidine nabízí vysoce výkonné komponenty pro izolaci vibrací, jako jsou lanové izolátory a kompaktní lanové izolátory. Naše lanové izolátory mají lana z nerezové oceli a hliníkové přídržné tyče vyhovující směrnici RoHS, což zajišťuje vynikající schopnost izolace vibrací. Výrobky pro lanovou izolaci vibrací jsou odolné proti korozi, díky čemuž jsou stabilní z hlediska životního prostředí a poskytují vysoký výkon v různých aplikacích. Izolátory jsou zcela neovlivnitelné olejem, chemikáliemi, abrazivy, ozónem a extrémními teplotami.

Kompaktní lanový izolátor je menší než tradiční lano a dokáže absorbovat rázy a vibrace v malých prostorech. Jednobodová montáž nabízí flexibilitu pro integraci do stávajících výrobků.

Díky všestranným možnostem montáže, krimpovacím vzorům a variabilitě rozměrů mohou výrobky šroubových izolátorů pomoci vašim systémům splnit všechny požadavky pro průmyslové, vojenské a komerční použití. Společnost Enidine se zavázala ke kvalitě a všechny výrobky splňují průmyslové normy, jako jsou DEF STND 0755, MIL STD 810, BV43 44, MIL-STD 167, STANAG 042, MIL S 901 a MIL E 5400.

Kompaktní lanové izolátory i lanové izolátory lze použít na součástech kuchyně, kde motory a ventilátory vytvářejí vibrace na okolní konstrukce. Lze je také použít k regulaci vibrací a tepelné roztažnosti.

Dotaz na produkt  

Další produkty v sekci Pružiny z ocelových lanek

Pružiny z ocelových lanek

Kompaktní lanové izolátory - malé izolátory nárazů pro kontrolu vibrací

Malý držák vibrací nabízí velký výkon

Použijte kompaktní lanové izolátory Enidine pro nejle...