Katalog

ITT Enidine GmbH

Zpět na seznam

Hydraulické tlumiče nárazů (HD/HDN Series) od ITT Enidine GmbH

Dotaz na produkt  

Tlumiče pro velké zatížení řady HD/HDN

Zpomalení velkých zařízení
Tlumiče nárazů Enidine řady HD/HDN Heavy Duty chrání zařízení před silnými nárazy v aplikacích, jako jsou automatizované skladovací a vyhledávací systémy a mostové jeřáby. Jsou nabízeny s různými délkami zdvihu a charakteristikami tlumení, aby se zvýšila životnost zařízení a splnily nejpřísnější požadavky na zpomalení.

Díky speciální kompaktní konstrukci umožňují tyto tlumiče plynulé a bezpečné zpomalení velkých energií až 903 879 Nm na cyklus. Tyto modely jsou vybaveny vnitřním vzduchem plněným měchýřovým akumulátorem namísto mechanické vratné pružiny, díky čemuž jsou celkově kratší a lehčí. Pozinkované vnější součásti zajišťují zvýšenou povrchovou ochranu. Pro použití ve vysoce korozivním prostředí nabízíme speciální materiál pístní tyče a speciální epoxidový nátěr. Všechny hydraulické tlumiče nárazů Enidine pro vysoké zatížení splňují normy OSHA, AISE, CMAA a další bezpečnostní specifikace, například DIN a FEM.

Dotaz na produkt  

Další produkty v sekci Hydraulické tlumiče nárazů

Nenastavitelné hydraulické tlumiče

Nenastavitelné hydraulické tlumiče nárazů řady Enidine PXR s malým otvorem jsou schopny vyhovět široké škále energetických vstupů. Tato nová rozšířená řada průmyslových tlumičů nárazů odolných prot...