Katalog

ITT Enidine GmbH

Zpět na seznam

Elastomerové izolační držáky od ITT Enidine GmbH

Dotaz na produkt  

Elastomery a zařízení pro tlumení hluku na zakázku

Komponenty pro tlumení hluku, vibrací a energie
Elastomerové tlumicí prvky společnosti Enidine zajišťují výrazné snížení hluku a tlumení vibrací.". Kromě standardní produktové řady vyvíjí společnost Enidine elastomerové výrobky na zakázku s využitím nejmodernějších nástrojů a technik pro vývoj materiálů, testování a rychlou výrobu prototypů. Tyto výrobky doplňují stávající nabídku společnosti Enidine v oblasti izolace nárazů a vibrací, takže společnost Enidine je jediným zdrojem pro izolaci nárazů a vibrací.

Díky elastomerovým tlumicím prvkům společnosti Enidine fungují systémy plynuleji, tišeji a s menšími prostoji, což znamená, že dosahují delší životnosti. Mezi aplikace patří kancelářské stroje, průmyslová zařízení, elektronika a další systémy, kde je vyžadováno tlumení vibrací. Elastomerové výrobky společnosti Enidine zahrnují nejen "hotová" řešení problémů s tlumením rázů, vibrací a hluku, ale také zakázková konstrukční řešení pro mechanicky složité nebo environmentálně vyvolané rázy a vibrace.

Program zajištění kvality společnosti Enidine v souladu s mezinárodní normou ISO 9001 zahrnuje všechny aspekty návrhu, výroby a správy. Tento program zajišťuje, že kvalitní výrobky jsou navrhovány, vyráběny a dodávány podle specifikací a ke spokojenosti našich zákazníků. Systém kvality společnosti Enidine nadále splňuje požadavky MIL-I-45208 a MIL-STD-45662.

Dotaz na produkt