Katalog

ITT Enidine GmbH

Zpět na seznam

Tlumiče chvění pro těžká břemena (HI Series) od ITT Enidine GmbH

Dotaz na produkt  

Těžké průmyslové tlumiče nárazů řady HI

Jednoduché bezpečnostní zarážky pro velké stroje

Těžké průmyslové tlumiče nárazů (řada HI) od společnosti ITT Enidine Inc. poskytují bezpečnou ochranu těžkým strojům, jeřábům a zařízením při přemísťování a pohybu výrobků.

Velkorozměrové tlumiče nárazů pro těžká vozidla jsou individuálně navrženy tak, aby zpomalovaly pohybující se břemena za různých podmínek a splňovaly průmyslové předepsané bezpečnostní normy. Typickými aplikacemi jsou ovládání mostových jeřábů, vozíkových plošin, mostových jeřábů, přemísťování velkých kontejnerů a bezpečnostní zastávky pro přepravu. Průmyslově osvědčené konstrukční technologie v kombinaci s celosvětovými instalacemi výrobků zajišťují optimální výkon, který překonává i ta nejnáročnější očekávání zákazníků.

Před zahájením výroby tlumičů řady HI se vytvářejí počítačem simulované křivky odezvy, které modelují skutečné podmínky, ověřují výkonnost výrobku, potvrzují charakteristiky tlumení a vytvářejí konstrukce s vlastními škrticími otvory vhodnými pro různé podmínky nebo specifické požadavky na tlumení.

ITT Enidine Inc. Tlumiče řady HI jsou vybaveny dusíkovým (bezúdržbovým) systémem pro plynulé zpomalování a plný návrat pístnice. Předimenzovaná plocha otvoru vede k optimální absorpci energie a vyšším bezpečnostním faktorům. Pokročilé testovací zařízení společnosti ITT Enidine Inc. zajišťuje integritu konstrukce a výkonnost výrobku.

Dotaz na produkt