Katalog

Arno Arnold GmbH

Arno Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Arno Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Zpět na seznam

Kloubová zástěra (Topclose) od Arno Arnold GmbH

Dotaz na produkt  

Hmotnost zástěry Toplclose je o 50 % nižší než u běžných zástěr. Vodicí cesta je rovněž dodávána v lehké konstrukci, což znamená, že komponenty systému mohou pracovat při vyšších rychlostech bez nutnosti přestavování. Topclose se vyznačuje estetickým vzhledem s hladkou, uzavřenou povrchovou úpravou z nerezové oceli a speciálně navrženými profily z nerezové oceli.

Protože je do Topclose integrována funkce stírání třísek, je transport méně náchylný na znečištění a nečistoty. Topclose je přizpůsobivý, snadno se navíjí kolem menších průměrů. Uzavřená zadní stěna je zcela utěsněná. Podmínky použití a požadavky zákazníka určují materiály použité pro výrobu tohoto výrobku. Díky mnoha výhodám a snadné a rychlé montáži je Topclose ideálním krycím systémem pro obráběcí centra na kov, plast nebo dřevo.

Dotaz na produkt  

Další produkty v sekci Krycí clony

Článkové zástěny (Apron)

Spojovací zástěry "Apron" se mnohokrát osvědčily jako prostorově úsporné a mimořádně robustní ochranné kryty ve strojírenství. Díky své malé montážní hloubce a možnosti průhybu jsou obzvláště vhodn...