Katalog

FLUKE Process Instruments GmbH

FLUKE Process Instruments GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DAkkS-Akkreditierung
  • WEEE (2002/96/EG)
  • RoHS

FLUKE Process Instruments GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DAkkS-Akkreditierung
  • WEEE (2002/96/EG)

Zpět na seznam

Přístroje pro měření teploty od FLUKE Process Instruments GmbH

Dotaz na produkt  

Systémy Datapaq® Food Tracker® pro profilování teploty se skládají ze záznamníku dat, ochranné tepelné bariéry a softwaru Insight. Se systémem Datapaq můžete zaručit kvalitu a bezpečnost vařeného masa, drůbeže, pečiva a hotových jídel.

Systémy Datapaq, které jsou navrženy tak, aby odolaly i těm nejnáročnějším podmínkám, procházejí spolu s potravinářským výrobkem pecí nebo mrazničkou a pořizují kompletní záznam o teplotách výrobku. Teplotu výrobku můžete sledovat v průběhu celého cyklu pečení/mrazení ve statických nebo transportních troubách, stejně jako v parních sporácích, fritézách a šokových mrazničkách.

Software Food Tracker Insight

Pomocí softwaru Insight můžete převést nezpracovaná data na smysluplné informace o procesu, včetně okamžitých hlášení o smrtelnosti. Dokumentujte svůj proces pro zvýšení produktivity i pro formální dokumentaci, například HACCP. Mezi funkce patří:

Analýza procesu: Automaticky vypočítejte všechny kritické kontrolní body procesu, abyste vyhověli požadavkům HACCP.
Výpočty a hlášení letality: Používejte přesné výpočty letality pro riziko mikroorganismů ve vašem konkrétním procesu a produktu (hodnota Fo), čímž zajistíte nejvyšší kvalitu vašich potravin.
Optimalizace procesu a vyhledávání závad: Rychle lokalizujte přesnou polohu horkých nebo studených míst v peci, čímž minimalizujete výrobní ztráty.
Vykazování: Vytvářejte certifikované a sledovatelné zprávy o profilech, které uspokojí všechny vaše potřeby v oblasti validační dokumentace HACCP.
Monitorování: Sledujte na počítači přesný okamžik, kdy váš výrobek dosáhne požadované bezpečné teploty pečení.

Záznamník dat MultiPaq21

Záznamník dat MultiPaq21 má až osm kanálů (typ T nebo K), což vám umožňuje shromažďovat údaje o teplotě výrobku a prostředí až z osmi míst najednou. Pomocí flexibilních kabelů s termočlánky lze teplotní čidla přesně umístit do výrobku, na povrch nebo do vzduchu. Mohou zaznamenávat teploty, aniž by datový záznamník nebo jeho hmotnost ovlivňovaly charakteristiku odezvy snímačů, a tím i přesnost naměřených hodnot.

Záznamník dat je navržen tak, aby odolal i těm nejnáročnějším potravinářským aplikacím, a má krytí IP67 se speciálními vodotěsnými přípojkami termočlánků, které chrání před párou, vodní sprchou a běžnými čisticími postupy. Záznamník uloží až osm profilů, než je třeba je stáhnout.

Tepelné bariéry
Tepelné bariéry Datapaq, které využívají stejnou izolační technologii jako "černé skříňky" v letadlech, jsou umístěny v robustním pouzdře z nerezové oceli a jsou navrženy tak, aby vydržely mnoho let. Tepelné bariéry Datapaq vydrží i ta nejnáročnější průmyslová prostředí, včetně vaření v páře, dlouhotrvajícího pečení při vysokých teplotách nebo dokonce bleskového smažení, kdy je celý systém ponořen do oleje.

Na rozdíl od jiných komerčních systémů není třeba chránit datový záznamník uvnitř výrobku. Vzhledem k tomu, že bariéra může být umístěna mimo výrobek, nebude monitorovací zařízení ovlivňovat tepelné vlastnosti výrobku.

Termočlánky

Termočlánky (typ T nebo K) jsou dodávány s vodotěsnými konektory a pozlacenými spoji, které zajišťují krytí záznamníku IP67. Spolehlivost a přesnost jsou zaručeny i v těch nejnepříznivějších prostředích, včetně páry, vody a kondenzace. Termočlánky lze kombinovat, párovat a zaměňovat podle typu procesu a výrobku. Délky kabelů termočlánků lze také přizpůsobit tak, aby přesně odpovídaly požadavkům procesu.

Příslušenství

Pro doplnění teplotního profilování při zpracování potravin nabízí společnost Datapaq řadu příslušenství, včetně:

. Systém radiotelemetrie Food Trackerumožňuje v reálném čase sledovat, co se děje s vaším výrobkem během procesu tepelného zpracování. Můžete porovnávat skutečné teploty výrobku se specifikací během procesu a optimalizovat dobu cyklu. Podrobné informace naleznete v brožuře Food Tracker Radio Telemetry System.

Food Tray and Jigzaručuje opakovatelnost profilu v dopravovaných procesech. Zásobník na potraviny lze používat bez zastavení dopravníkové linky nebo narušení výroby. Zásobníky na potraviny jsou určeny pro malé výrobky, jako jsou kuřecí nugety. Termočlánek Jig je určen pro široké dopravované procesy, jako jsou velké pekařské pece. Podrobné informace naleznete v brožuře Food Tray and Jig, kterou si můžete stáhnout.

Snímač vlhkosti měří vlhkost a také teplotu v procesech do 200 °C/400 °F. Tento snímač je ideální pro pekařské aplikace, jako je např. zkoušení/ověřování, a také tam, kde lze měření vlhkosti využít k ověření řízení pece, optimalizaci výtěžnosti a zlepšení kvality. Podrobné informace naleznete v brožuře Snímač vlhkosti ke stažení.

Dotaz na produkt  

Další produkty v sekci Přístroje pro měření teploty

Přístroje pro měření teploty (Raynger 3i Plus)

Vysokoteplotní ruční infračervený teploměr Raytek® Raynger 3i Plus je navržen tak, aby splňoval požadavky na výkonnost procesů v mnoha průmyslových aplikacích, včetně vysoce náročných horkých p...

Přístroje pro měření teploty

Datapaq Furnace Tracker pro tepelné zpracování kovů od společnosti Fluke Process Instruments obsahuje datový záznamník Datapaq TP6, možnost výběru tepelné bariéry (Datapaq TB40 nebo TB49), termočlá...

Přístroje pro měření teploty

Systém Datapaq Furnace Tracker Temperature Uniformity Survey (TUS) od společnosti Fluke Process Instruments nabízí možnost volby datového záznamníku (TP6 nebo XDL12), volby tepelné bariéry (TB45 ne...

Přístroje pro měření teploty

Speciální profilovací systémy Datapaq Furnace Tracker od společnosti Fluke Process Instruments obsahují dataloggery Datapaq TP6 a Datapaq DP5, stovky tepelných bariér specifických pro danou aplikac...

Přístroje pro měření teploty (Datapaq® Oven Tracker® XL2 )

Společnost Datapaq® nabízí systém Oven Tracker® XL2, nejnovější generaci systémů Oven Tracker pro robustní, komplexní, inteligentní a snadno použitelné profilování teploty v pecích