Katalog

FLUKE Process Instruments GmbH

FLUKE Process Instruments GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DAkkS-Akkreditierung
  • WEEE (2002/96/EG)
  • RoHS

FLUKE Process Instruments GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DAkkS-Akkreditierung
  • WEEE (2002/96/EG)

Zpět na seznam

Systémy tepelného profilování Datapaq® Solar Tracker® od FLUKE Process Instruments GmbH

Dotaz na produkt  

Systémy pro teplotní profilování SolarPaq® jsou určeny pro specifické použití při výrobě solárních fotovoltaických panelů (FV). Tyto systémy, které se skládají z uživatelsky přívětivého softwaru Insight™, dataloggerů Datapaq® Q18, tepelných bariér z nerezové oceli, termočlánků s teflonovou nebo minerální izolací a příslušenství, vám poskytnou nástroje potřebné k dosažení nejvyšších výrobních výnosů.

Záznamník Datapaq Q18 je vybaven robustními, spolehlivými a přesnými obvody pro sběr dat, přehlednými stavovými indikátory a inteligentním systémem správy baterií. Je také vybaven tlačítky start/stop, časovým nebo teplotním spouštěčem, pamětí s kapacitou 300 000 měření a měří v širokém rozsahu teplot od -200 °C do 1370 °C/-328°F do 2498°F.

Profilovací systém SolarPaq pro povrchovou úpravu panelů CiGs

Teplotní profilovací systém SolarPaq pro povrchovou úpravu panelů CiGs monitoruje skleněný substrát při jeho průchodu procesem vakuového pokovování. Jeho jádro, datalogger DQ1840, je umístěno v pouhých 9 mm (0,35") tlustém krytu vyrobeném z pevné nerezové oceli se všemi LED diodami a tlačítky zapuštěnými do země kvůli ochraně před teplem během procesu.

Tento systém prochází vícekomorovým procesem a měří teplotní profil až ze 4 pozic na skle; dokonce i s aktivovanou plazmou. Tato funkce v kombinaci s jedinečnou tepelnou bariérou reflexní desky umožňuje použití systému bez narušení běžného výrobního toku.

Profilovací systém SolarPaq pro antireflexní povlaky

Teplotní profilovací systém SolarPaq pro antireflexní povlakování sleduje teplotní profil fotovoltaických (FV) článků při jejich průchodu procesem plazmového povlakování bez rušivých a nákladných úprav nosiče článků.

Na základě našeho výzkumu s hlavními výrobci zařízení byl tento profilovací systém navržen tak, aby procházel procesními komorami a měřil teploty článků i při aktivované plazmě. Tato vlastnost v kombinaci s jedinečnou možností zasunutí přímo do neupraveného nosiče buněk umožňuje provádět teplotní profilování bez narušení běžného výrobního toku.

Systém SolarPaq pro laminaci

Systém Datapaq SolarPaq pro teplotní profilování při vakuové laminaci představuje snadné a rychlé řešení monitorování teploty bez nutnosti použití vlečných termočlánků a bez rizika poškození laminačního zařízení. Záznamník a k němu připojené termočlánky se umístí do laminátoru spolu s monitorovaným archem. Systém prochází laminátorem a po výstupu z něj lze stáhnout a analyzovat informace o teplotním profilu.

Systém SolarPaq pro kontaktní sušení

Tento jedinečný systém SolarPaq pro profilování teploty v procesu kontaktního sušení lze použít ke sledování teplotního profilu v sušárnách s odstupem pouhých 10 mm (0,39 palce). Díky použití nového teplotního dataloggeru DQ1840 s vysokou hmotností a malou výškou tento systém zmírňuje nutnost použití tepelné bariéry, což zajišťuje, že optimalizace procesu sušení je rychlá a snadná.


Systém SolarPaq pro kontaktní vypalování

Systém profilování teploty SolarPaq pro procesy kontaktního vypalování využívá radikálně novou svorku sondy a umožňuje přesné a opakovatelné měření na výrobní buňce bez nutnosti lepení nebo sestavování zkušebních kusů. Buňka se zasune do nosiče a speciálně navržené termočlánky se pak podle potřeby zasunou na požadované místo.

Dotaz na produkt  

Další produkty v sekci Přístroje pro měření teploty

Přístroje pro měření teploty (Raynger 3i Plus)

Vysokoteplotní ruční infračervený teploměr Raytek® Raynger 3i Plus je navržen tak, aby splňoval požadavky na výkonnost procesů v mnoha průmyslových aplikacích, včetně vysoce náročných horkých p...

Systémy Datapaq® pro profilování tepelného zpracování pecí

Datapaq Furnace Tracker pro tepelné zpracování kovů od společnosti Fluke Process Instruments obsahuje datový záznamník Datapaq TP6, možnost výběru tepelné bariéry (Datapaq TB40 nebo TB49), termočlá...

Systémy Datapaq® pro zjišťování rovnoměrnosti teploty v peci

Systém Datapaq Furnace Tracker Temperature Uniformity Survey (TUS) od společnosti Fluke Process Instruments nabízí možnost volby datového záznamníku (TP6 nebo XDL12), volby tepelné bariéry (TB45 ne...

Systémy pecí Datapaq® pro měření teplotních profilů

Speciální profilovací systémy Datapaq Furnace Tracker od společnosti Fluke Process Instruments obsahují dataloggery Datapaq TP6 a Datapaq DP5, stovky tepelných bariér specifických pro danou aplikac...

Přístroje pro měření teploty (Datapaq® Oven Tracker® XL2 )

Společnost Datapaq® nabízí systém Oven Tracker® XL2, nejnovější generaci systémů Oven Tracker pro robustní, komplexní, inteligentní a snadno použitelné profilování teploty v pecích