Katalog

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Zpět na seznam

Bezpečnostní systém proti převrácení od Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Dotaz na produkt  

Systém pro upevnění cívek Dolezych byl speciálně vyvinut pro upevnění kulatých břemen, jako jsou cívky, trubky a hřídele. Ty lze snadno a rychle upevnit pomocí válečkového upevňovacího systému a bez větší námahy je přepravovat na cestách.

Systém se skládá z perforované kolejnice a dvou zajišťovacích klínů. Klíny se skládají z nosné a opěrné plochy. Tento způsob montáže umožňuje snadné a jednoduché nastavení a výměnu klínů, které lze umístit kdekoli v perforované liště. Díky tomu je možné přepravovat náklady různých průměrů. Klíny jsou navíc vybaveny přídavným bezpečnostním zařízením, které zabraňuje jejich vypadnutí z perforované kolejnice během přepravy. Válečkový zajišťovací systém lze na ložné ploše použít podélně i příčně. V souladu s technickými specifikacemi přepravní jednotky není tento systém vázán na konkrétní místo na ložné ploše.

Při vývoji byl kladen velký důraz na rychlou aplikaci a snadnou manipulaci s ohledem na předpisy pro upevnění břemen vyžadované směrnicí VDI 2700 ff pro přepravu např. pevně navinutých papírových rolí, cívek, kabelových bubnů atd. Systém je vyroben z vysoce kvalitního materiálu a lze jej použít pro různé druhy břemen. Díky vysoce kvalitnímu materiálu jej lze použít pro širokou škálu různých zátěží.

Dodatečné zajištění vhodnými upevňovacími popruhy, pomocí silového nebo tvarového zajištění nákladu nebo kombinací těchto dvou metod poskytuje velmi dobré zajištění nákladu.

Vaše výhody:
  • zajišťuje kabelové bubny až do hmotnosti 20 000 kg (použití 2 lišt)
  • rychlá montáž a demontáž díky nízké vlastní hmotnosti
  • schváleno společností TÜV Nord

Dotaz na produkt  

Další produkty v sekci Systémy zajištění nákladu

Uvazovací sítě

Zabezpečení na míru pro každý typ vozidla

Zajišťovací sítě DoKEP jsou praktickým pomocníkem pro dokonalé zajištění nákladu v kombi, dodávkách, přívěsech nebo nákladních automobilech. S DoKE...

Ráčnové zátěžové svorky

Hlavní událost: Nový princip designu

Tajemství dosud jedinečného poměru mezi upínacím zdvihem a celkovou délkou spočívá v konstrukci ráčnového upínače DoRa. Namísto dvou závitových vřeten s...