Katalog

ifm electronic GmbH

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020
  • ISO/IEC 27001

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020

Zpět na seznam

Připojovací kabel/připojovací kabel od ifm electronic GmbH

Dotaz na produkt  

Zásuvky
Zásuvky se obecně používají v automatizační technice k připojení snímačů a akčních členů s konektory k rozvodným skříním.

I při ručním upevnění je zaručeno dokonalé trvalé utěsnění spojů snímačů a akčních členů. Integrovaný koncový doraz chrání O-kroužek před zničením způsobeným příliš utaženou spojovací maticí. I v náročných průmyslových podmínkách jsou konektory chráněny proti nechtěnému uvolnění speciální ochranou proti vibracím. Některé typy jsou vybaveny dobře viditelnými LED diodami pro indikaci provozu a stavu spínání.

Jejich matice z vysoce kvalitní nerezové oceli a těsnicí materiály pro potravinářské účely

kvalifikují zásuvky ecolink EVT a EVF pro použití v hygienických a vlhkých prostorách. Zásuvky jsou odolné vůči častému vysokotlakému čištění agresivními čisticími prostředky. Díky svému širokému teplotnímu rozsahu a necitlivosti na rychlé změny teplot jsou obzvláště vhodné pro použití v potravinářském a nápojovém průmyslu.

Kabelové zástrčky
Kabelové zástrčky se v automatizační technice často používají k připojení senzorů a akčních členů s připojovacími svorkami k rozbočovačům nebo modulům.

I při ručním upevnění je zaručeno dokonalé trvalé utěsnění spojů rozbočovačů a modulů. Nabízejí vysokou ochranu proti vniknutí vlhkosti a vysokou odolnost materiálu vůči agresivním kapalinám.

Kabelové zástrčky ecolink EVT a EVF jsou obzvláště vhodné pro použití v hygienických a vlhkých prostorách. Jsou odolné proti častému vysokotlakému čištění agresivními čisticími prostředky. Díky širokému teplotnímu rozsahu a necitlivosti na rychlé změny teplot jsou kabelové zátky obzvláště vhodné pro použití v potravinářském a nápojovém průmyslu.

Propojovací kabely
Propojovací kabely jsou vybaveny zástrčkou a zásuvkou. Používají se pro připojení senzorů k rozbočovačům a modulům.

Zajišťují spolehlivé a trvalé utěsnění spojů senzorů a rozbočovačů i při montáži bez použití nářadí. Integrovaný koncový doraz chrání těsnicí kroužek před zničením způsobeným příliš utaženou spojovací maticí. I v náročném průmyslovém prostředí jsou konektory chráněny proti nechtěnému uvolnění speciální ochranou proti vibracím. Některé typy jsou vybaveny dobře viditelnými LED diodami pro indikaci provozu a stavu spínání.

Jejich matice z vysoce kvalitní nerezové oceli a těsnicí materiály potravinářské kvality

kvalifikují propojovací kabely ecolink EVT a EVF pro použití v hygienických a vlhkých prostorách. Propojovací kabely jsou odolné vůči častému vysokotlakému čištění agresivními čisticími prostředky. Díky svému širokému teplotnímu rozsahu a necitlivosti na rychlé změny teplot jsou obzvláště vhodné pro použití v potravinářském a nápojovém průmyslu.

Dotaz na produkt  

Další produkty v sekci Spojovací prvky

Spojovací prvky (IO-Link)

Bezpečnostní modul pro IO-Link
8 bezpečných vstupů OSSD
4 výkonné výstupy se samostatným napájením 24 V
Telegram PROFIsafe tunelovaný přes IO-Link
Bezpečnost podle SIL 3 a PLe