Krones AG
zpracování cukru (SyPro) od Krones AG
Sladké, ovocné, kyselé nebo hořké: místnost se sirupem je výchozím bodem pro inovativní chuťové zážitky, které vývojáři vašich produktů znovu a znovu vyvolávají. Dokonalé pracovní podmínky pro míchání nových chuťových nuancí a výrobu vašich úspěšných produktů přinášejí mnoho výhod. Úspěch vašich výrobků na trhu je tak připraven již od prvního kroku výrobního procesu.
Přehledně
Koncepce přípravy nápojových komponentů
Zpracování práškových, tekutých nebo mražených surovin do nejrůznějších produktů
Výroba nápojů připravených k pití a sirupů připravených k dalšímu zpracování
Flexibilně rozšiřitelná díky modulárním jednotkám
Rozsah kapacit lze individuálně přizpůsobit kapacitě vašeho zařízení
Další produkty v sekci Zpracovatelské technologie