Katalog

Krones AG

Krones AG

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001:2015
  • OHSAS 18001:2007
  • ISO27001:2013
  • ISO 20000-1:2011

Krones AG

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001:2015
  • OHSAS 18001:2007

Zpět na seznam

zpracování cukru (SyPro) od Krones AG

Dotaz na produkt

Sladké, ovocné, kyselé nebo hořké: místnost se sirupem je výchozím bodem pro inovativní chuťové zážitky, které vývojáři vašich produktů znovu a znovu vyvolávají. Dokonalé pracovní podmínky pro míchání nových chuťových nuancí a výrobu vašich úspěšných produktů přinášejí mnoho výhod. Úspěch vašich výrobků na trhu je tak připraven již od prvního kroku výrobního procesu.

Přehledně

Koncepce přípravy nápojových komponentů
Zpracování práškových, tekutých nebo mražených surovin do nejrůznějších produktů
Výroba nápojů připravených k pití a sirupů připravených k dalšímu zpracování
Flexibilně rozšiřitelná díky modulárním jednotkám
Rozsah kapacit lze individuálně přizpůsobit kapacitě vašeho zařízení

Další informace

Dotaz na produkt

Další produkty v sekci Zpracovatelské technologie

Úprava vody (Hydronomic)

Úpravna vody Hydronomic se skládá ze tří modulárních komponent:-mediální filtrace pro separaci látek pomocí různých filtračních médií, jako je aktivní uhlí, štěrk a speciální granulát ultrafiltrace...