Katalog

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

Zpět na seznam

Tlumicí podložky (SLAB 030 to SLAB 300) od ACE Stoßdämpfer GmbH

Dotaz na produkt  

Tlumicí podložky

Absorpce energie ve formátu podložky
Konfekční a kombinované
Energetická kapacita 3,1 Nm/cyklus až 210 Nm/cyklus
Zdvih 6,5 mm až 12,5 mm

Tlumicí materiál na míru ve formátu podložky: Tlumicí podložky SLAB jsou vyrobeny z viskoelastického PUR-materiálu. Mimořádně účinně pohlcují nárazové zatížení a jsou vhodné i pro izolaci nebo tlumení vibrací.

Podložky produktové řady SL-030 až SL-300 se rychle přizpůsobí příslušnému typu aplikace. Toho lze částečně dosáhnout konfigurací výpočetního nástroje nebo přímo odbornými inženýry společnosti ACE. Navíc je to možné díky tomu, že standardní materiál lze pomocí našeho nového řezacího systému přesně a rychle nařezat podle jakéhokoli požadavku zákazníka. Je také možné získat vzorek pro nalezení optimálního řešení.

Tlumicí podložky SLAB jsou osvědčenou ochranou proti nárazu nebo kolizi. Používají se na zavazadlových a dopravních pásech, dopravníkových systémech, pneumatických, elektromechanických a hydraulických pohonech a také na lineárních vozících.

Dotaz na produkt  

Další produkty v sekci Desky pro tlumení vibrací

Desky pro tlumení vibrací (SLAB)

Izolace vibrací na míru

SLAB, CEL a PAD: tři různé typy podložek, jeden účel; poskytnout uživatelům ve všech oblastech nejlepší izolační technologii na míru. Společnost ACE...