Katalog

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • AEO Zertifikat
  • DIN EN ISO 50001

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • AEO Zertifikat
  • DIN EN ISO 50001

Zpět na seznam

Vlnovce od HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

Dotaz na produkt  

Pro aplikace se speciálními požadavky nabízíme také vlnovce z měkčeného PVC,
pryžových disků nebo potahovaných tkanin.

Vlnovce z měkčeného PVC jsou odolné vůči olejům, zásadám a kyselinám, stejně jako vodě a prachu. Jako lisované díly pro ekonomickou výrobu musí být vyrobeno minimální množství nebo musí existovat vhodná forma.

Pryžové diskové měchy jsou nejkvalitnější a vizuálně nejatraktivnější ochranné kryty pro písty a vřetena. Jsou zcela nepropustné. Protože každý pryžový disk leží naplocho na druhém, je dosaženo vynikajících kompresních rozměrů.

Pryžové tkaninové měchy se doporučují používat, pokud jsou měchy vystaveny zejména silnému opotřebení, vysokým tlakovým podmínkám nebo vysokým teplotám až do 200 °C. Typickými oblastmi použití jsou pístní tyče s vysokými okolními teplotami nebo kardanové hřídele. Tkaninové měchy se skládají z laminované struktury se speciálním povlakem.

Dotaz na produkt  

Další produkty v sekci Vlnovce

Vlnovce (ELASTIC)

ELASTICKÉ měchy se běžně používají k ochraně strojů a zařízení před úlomky a třískami. Používají se také v mnoha variantách pro bezpečnost práce. Vlnovce ELASTIC představují řadu výrobků s mnoha kombi...

Vlnovce

Zvláštností této řady jsou lamely, které jsou připevněny k hornímu okraji záhybů. Dodatečně zpevňují měch a chrání jej před horkými nebo ostrými hranami třísek. Díky tomuto vybavení je řada SAMURAI...

Vlnovce

Moderní obráběcí stroje jsou stále kompaktnější a ve stroji zbývá stále méně místa pro ochranné kryty.

S měchy W splňujeme dva důležité požadavky na konstrukci moderních obráběcích stroj...