Katalog

HEAB Absaugtechnik GmbH

HEAB Absaugtechnik GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • EMAS EG-Öko-Audit

HEAB Absaugtechnik GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • EMAS EG-Öko-Audit

Zpět na seznam

Čistička vzduchu (Mia Air) od HEAB Absaugtechnik GmbH

Dotaz na produkt  

Technologie čerstvého vzduchu nové generace Čistička vzduchu Mia Air je v současné době jedním z nejvýkonnějších zařízení na celém trhu a přesvědčí špičkovou filtrační technologií.
Filtrační zařízení se skládá z předfiltru (ruční čištění), vysoce kvalitního filtru s aktivním uhlím pro odstranění pachů a těkavých organických látek a filtru HEPA pro čisté místnosti třídy H14 s odlučivostí 99,995 % (odstraňuje mimo jiné i nejmenší částice, jako je jemný prach, viry a bakterie).(odstraňuje mimo jiné nejmenší částice
, jako je jemný prach, viry a bakterie).

Mikrobiální povlak a UV-C světlo navíc ničí viry a bakterie všeho druhu z okolního vzduchu.
Je možná vícenásobná výměna vzduchu za hodinu. (např. plocha 100 m² = vzduch je kompletně vyčištěn 3-4krát během jedné hodiny*) Díky praktickému designu panelu Mia Air můžete snadno ovládat, jaké okolní podmínky preferujete, a to ručně nebo pomocí mobilní aplikace.

Díky mobilnímu použití, díky skrytým válečkům, lze filtrační systém flexibilně používat ve vašich místnostech, jako jsou zasedací místnosti, kanceláře, učebny, jídelny, dílny, čekárny atd.
. Optimalizujte kvalitu vzduchu ve svých místnostech a zároveň snižte riziko infekce choroboplodnými zárodky.
Máme pro vás profesionální řešení!
Chraňte sebe i ostatní pomocí Mia Air!

Dotaz na produkt  

Další produkty v sekci Filtračná zařízení

Kartušový filtr (PPF)

Tyto systémy jsou přesně vyladěny pro filtraci nejjemnějších částic a prachu ze vzduchu, které vznikají při mnoha obráběcích procesech.

Suché filtrační systémy (ZSPF)

Systém cyklónového sáčkového pulzního filtru HEAB - ZSPF

Systém cyklónových vakových pulzních filtrů je ideální pro odlučování prachu v mnoha oblastech použití. Bez problémů lze oddělit tém...