Katalog

PROTAURUS® Produktion + Logistik GmbH

PROTAURUS® Produktion + Logistik GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2000

PROTAURUS® Produktion + Logistik GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2000

Zpět na seznam

Technika hnacích ústrojí od PROTAURUS® Produktion + Logistik GmbH

Dotaz na produkt  

Chcete, aby se namáhavé a namáhavé přepravy staly minulostí? Odlehčete svým zaměstnancům pomocí výkonného modulu pohonu E-Drive!

Elektrický modul E-Drive

funguje jako uživatelsky přívětivý nosič pohonu a lze jej namontovat na různá přepravní zařízení. Systém E-Drive tak poskytuje často těžce zatíženým přepravním zařízením elektrický pohon a výrazně usnadňuje vnitřní přepravu nákladu. Nejdůležitější informace o výrobku na první pohled
  • elektrický pohon pomocí 24V převodového motoru
  • výkonná lithium-iontová baterie
  • Rychlost jízdy: až 3,6 km/h
  • Provozní doba: až 3,5 hodiny
  • Nabíječka je součástí dodávky
  • Montáž je součástí dodávky
Pokročilý pohonný modul E-Drive umožňuje elektrický a ergonomický pohyb těžkých břemen pomocí stolních a plošinových vozíků. Výkonný asistenční pohon přispívá k rychlé a pohodlné přepravě různých pracovních pomůcek v rámci podniku a výrazně snižuje námahu potřebnou k přemístění nákladu.

E-Drive se skládá z výkonného 24V převodového motoru s připojitelnou lithium-iontovou baterií, včetně nabíječky a uživatelsky přívětivého ovládacího systému s jednotlačítkovým ovládáním.

Kompaktní pohonný modul je umístěn mezi dvěma pevnými kolečky příslušného přepravního zařízení a je připojen k ostatním komponentům pohonu E-Drive pomocí sotva viditelných kabelů.

Účinný 24V převodový motor elektrického modulu zajišťuje díky svému vysokému výkonu snadný a pohodlný pohyb břemen o hmotnosti až 500 kg. E-Drive tak umožňuje přepravu i těžkých břemen a zároveň poskytuje nejvyšší ergonomické pracovní podmínky.

Modul elektrického pohonu se (de)aktivuje pomocí uživatelsky přívětivého ovládacího systému, který je připevněn k řídítkům přepravních vozíků řady ERGOTRUCK.

Elektrický pohon lze snadno zapnout nebo vypnout pouhým pohybem zápěstí pomocí jednotlačítkového spínače. Po zapnutí modulu elektrického pohonu lze příslušné přepravní zařízení plynule řídit dopředu a dozadu. V závislosti na nákladu může E-Drive umožnit rychlost jízdy až 3,6 km/h. Moderní elektrický modul tak zajišťuje efektivní práci za optimálních podmínek.

Připojitelná lithium-iontová baterie je mimořádně odolná a dosahuje provozní doby až 3,5 hodiny při plném nabití baterie a v závislosti na zatížení vozíku. Nabíječka pro výkonnou baterii je již zahrnuta v kupní ceně a je dodávána při dodání.

Nemusíte se starat ani o montáž elektrického modulu. Disk E-Drive nainstalujeme na vámi vybrané přepravní zařízení bez příplatku. Můžete tak okamžitě a efektivně využívat asistenci pohonu.

Efektivní pohonný modul E-Drive představuje inovaci v oblasti interní dopravy.

Dotaz na produkt