Katalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Zpět na seznam

Vícekanálové pipety (Eppendorf Research® plus) od Eppendorf SE

Dotaz na produkt  

Vždy zaměřeno na potřeby vědců
S cílem trvale podporovat zdraví našich zákazníků představila společnost Eppendorf koncept PhysioCare Concept®. Ultralehká mechanická pipeta Eppendorf Research plus nejenže splňuje nejvyšší požadavky na přesnost a preciznost, ale nabízí také větší flexibilitu a maximální ergonomii. S novým 16- a 24kanálovým pipetovacím systémem pro 384jamkové destičky, který kombinuje osvědčené koncepty s novými inovacemi, se společnost Eppendorf opět překonala.

Ultralehká pipeta, která nadchne vaši ruku
Mechanická pipeta Eppendorf Research plus kombinuje více než 60 let inovací v oblasti manipulace s kapalinami a je jednou z nejpoužívanějších pipet na světě. Díky tomu je jednou z nejbezpečnějších a nejergonomičtějších pipet, které jsou dnes k dispozici. Mikrolitrová pipeta Research plus pomáhá chránit zdraví našich zákazníků při jejich každodenní laboratorní práci. Je průkopníkem proslulého konceptu PhysioCare Concept® společnosti Eppendorf a výrazně snižuje namáhání rukou a paží při pipetování. U Eppendorfu je Research plus rodina pipet, která má nejnižší hmotnost a vyžaduje nejmenší provozní síly. Ještě nižších provozních sil lze dosáhnout pouze s našimi elektronickými pipetami Eppendorf. Užijte si mimořádnou flexibilitu a vyberte si mezi jednokanálovými pipetami s pevným nebo proměnným objemem a vícekanálovými pipetami s 8, 12, 16 a 24 kanály.
Vlastnosti výrobku
Je to dobrý pocit vědět, že děláte správnou věc - vědět, že pracujete s jednou z nejpokročilejších pipet na světě. Pružinový kužel špičky, další možnost kalibrace, vylepšený ukazatel objemu - a to vše v ultralehké, plně autoklávovatelné pipetě: To je pipeta Eppendorf Research plus.

Další informace

Dotaz na produkt  

Další produkty v sekci Vícekanálové pipety

Vícekanálové pipety (Move It®)

Přenášíte pravidelně vzorky z jednoho formátu nádoby do druhého - například z reakčních nádob na destičky - a hledáte efektivnější a bezpečnější řešení? Nová pipeta Move It® s nastavitelnou vzd...