Katalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Zpět na seznam

Zásuvné připojení pro středněnapěťový kabel (MV-CONNEX) od PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Dotaz na produkt  

V roce 1975 představila společnost PFISTERER vůbec první zásuvné připojení pro středněnapěťové kabely. Tehdy to byla revoluce, dnes je to norma. A to doslova, protože normy EN 50180/EN 50181 jsou založeny na systému CONNEX společnosti PFISTERER. V dnešní době je systém MV-CONNEX stále měřítkem pro kabely středního napětí. Nejvyšší bezpečnost, maximální výkon a bezkonkurenčně široká škála provedení a speciálních řešení jsou charakteristickými znaky tohoto systému. Kromě tradiční kombinace zásuvka-zástrčka existuje řada inteligentních systémových rozšíření pro speciální aplikace.

Vše v jednom: CONNEX vícenásobné připojení transformátoru až pro čtyři kabely
Vícenásobná kolenová průchodka je namísto standardních porcelánových průchodek instalována na straně středního napětí výkonového transformátoru. To umožňuje rozvod energie nejjednodušším možným způsobem v systému zcela odolném proti dotyku. Díky tomu jsou nyní objemné svorkovnice minulostí.

Zásuvné připojení motorů zkracuje prostoje
Vysoce výkonné motory lze díky připojení motorů CMA CONNEX připojit a vyměnit během krátké doby. Protože řešení CONNEX bývají vybavena úplným zapouzdřením, nejsou již zapotřebí běžně potřebné svorkovnice. Připojení je k dispozici také v provedení ATEX pro použití v oblastech s nebezpečím výbuchu.

Přípojnicové spojky MV-CONNEX pro GIS
Pomocí přípojnicových spojek lze vytvářet jednoduché modulové plynem izolované rozváděče SF6 a dokonce je na místě rozšiřovat, protože pro instalaci již není třeba otevírat plynovou komoru. Portfolio zahrnuje varianty od 24 kV do 42 kV.

Svodiče přepětí CONNEX od 6 kV do 52 kV
Svodiče přepětí CONNEX se používají k ochraně kovově krytých rozváděčů a transformátorů. Svodič přepětí je připevněn přímo k rozváděči a zabraňuje pronikání nadměrně vysokých úrovní přepětí do systému. Svodiče přepětí jsou obzvláště účinné při omezování přepětí vznikajícího v důsledku odražených putujících vln a spínacích přepětí.

Kabelové konektory MV-CONNEX jsou nyní k dispozici na skladě v USA od společnosti TPC Wire & Cable Corp.
.

Dotaz na produkt