Katalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Zpět na seznam

Bezpecnostní technika od PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Dotaz na produkt  

Bezpečnostní technika je jednou z nejcitlivějších oblastí poskytování energie bez ohledu na úroveň napětí. Je to otázka života a smrti. To znamená, že spolehlivé výrobky, jednoduchá obsluha a provozní bezpečnost jsou naprosto nezbytné. Společnost PFISTERER nabízí kompletní sortiment zkoušeček napětí, uzemňovacích a zkratovacích zařízení, uzemňovacích a provozních tyčí a trvalých zkušebních systémů, které jsou díky naší modulární konstrukci systému přesně přizpůsobeny jakémukoli požadavku.

Dvojnásobná bezpečnost - vizuální a akustické signály pro vyšší bezpečnost
Zkoušečky napětí musí být spolehlivé a vydávat jasné signály. Jedině tak lze vyloučit jakákoli rizika. Zkoušečky napětí PFISTERER jsou navrženy podle hesla: Dvě jsou lepší než jedna. Akustický a vizuální signál vydává jasný, dvojitý signál, pokud je přiloženo nějaké napětí. Při každém zapnutí systému provedou naše zkoušečky napětí autotest a poté ohlásí, kdy jsou připraveny k provozu - což je klíčová vlastnost, pokud jde o zvýšenou bezpečnost.

Bezpečná řešení pro zkratové proudy
Uzemňovací a zkratovací zařízení jsou v případě zkratu vystavena extrémním podmínkám. Vznikají vysoké teploty (tepelné teplo) a na spoje a spojovací prvky působí dynamické síly. Aby byly uzemňovací kabely schopny absorbovat zkratové proudy, musí být navrženy tak, aby těmto zatížením odolaly. Naše portfolio pokrývá širokou škálu požadavků a velikostí po celém světě. Stabilní konstrukce našich uzemňovacích a provozních pólů, které fungují jako dodatečná izolace, se v praxi osvědčila a zaručuje dlouhou životnost.

Individuální řešení pro každou aplikaci
Bezpečnostní zařízení PFISTERER pokrývá všechny možné požadavky zákazníků. Náš modulární systém nabízí maximální flexibilitu pro všechny typy aplikací, jako jsou rozváděče, trolejová vedení a železniční systémy. Odborníci společnosti PFISTERER mění problémy v nápady a vyvíjejí řešení podle individuálních požadavků a specifikací našich zákazníků, a dokonce vytvářejí zcela nové inovace. Kromě toho společnost PFISTERER nabízí také komplexní služby pro běžné kontroly všech příslušných výrobků.

Dotaz na produkt