Katalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Zpět na seznam

Trubky (BioBased) od Eppendorf SE

Dotaz na produkt  

Nová generace zkumavek "Eppendorf Tubes® BioBased" se vyrábí z 90 % z "biocirkulárních" surovin na bázi obnovitelných zdrojů (recyklovaných např. z odpadních potravinářských olejů a zbytků) a z 10 % z fosilních surovin. Tyto zkumavky o velikostech 5,0 ml, 15 ml, 25 ml a 50 ml se šroubovacím uzávěrem jsou tedy vyrobeny z certifikovaného polypropylenu na bázi obnovitelných, recyklovaných surovin a nazývají se "BioBased".

To znamená, že společnost Eppendorf se již nezaměřuje pouze na vývoj nových výrobků, ale také na nové výrobní materiály. V souladu s koncepcí "Reduce, Reuse, Recycle" je hlavním cílem vyrábět polymerní produkty mnohem udržitelnějším způsobem, aniž by byla ohrožena zaručená kvalita a výkonnost výrobků potřebná ve stále náročnějším výzkumu.

Středisko pro výrobu spotřebního materiálu v Oldenburgu/Německo splňuje požadavky certifikačního systému ISCC PLUS (International Sustainability & Carbon Certification)Dodatečně je udržitelnost zkumavek certifikována společností "My Green Lab®" certifikáty "ACT" (Accountability, Consistency, Transparency).

Další informace

Dotaz na produkt  

Další produkty v sekci Reakční nádoby

Kónické zkumavky 25 ml (Amber / Protein LoBind® )

Nahraďte ve svém pracovním postupu konvenční kónické zkumavky a vyzkoušejte nové možnosti, které nabízejí kónické zkumavky Eppendorf 25 ml.

Šetří místo při skladování, snižují riziko kon...

Reakční nádoby (Eppendorf Tubes® 3810X)

Snadno otevíratelný a snadno zavíratelný design zkumavek Eppendorf® 3810X nabízí praktické, ergonomické a spolehlivé ovládání jednou rukou. Ať už se jedná o přípravu vzorků, odstřeďování nebo s...