Katalog

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

Zpět na seznam

Speciální řešení od NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

Dotaz na produkt  

Individuální řešení od BLOHM pro speciální konstrukci strojů

Při speciální konstrukci strojů se místo sériových strojů navrhují a vyrábějí individuální systémy podle požadavků zákazníka. Výroba těchto speciálních strojů také klade vysoké nároky na dodavatele nebo vyžaduje jednotlivé části a prvky strojů. Společnost BLOHM tuto výzvu přijala a kromě vysoce kvalitních standardních dílů vyrábí také sofistikované speciální díly podle požadavků zákazníků. Společnost z Büchenu ve Šlesvicku-Holštýnsku existuje již od roku 1934 a proslavila se jako systémový dodavatel a výrobce standardních dílů pro zákazníky z oblasti strojírenství, děrování nebo výroby forem. Všechny produkty, ať už jde o speciální řešení nebo standardní díly, jako jsou vrtací pouzdra, jsou stoprocentně vyráběny v Německu.
Speciální konstrukce strojů: Plníme specifické požadavky zákazníků

Pro výrobu složitých speciálních dílů podle vašich osobních specifikací a požadavků mají naši zkušení pracovníci k dispozici moderní a výkonné stroje, na kterých můžeme vyrábět strojní díly ze všech obrobitelných materiálů. Moderní pracovní stanice CAD slouží jako pevný základ pro realizaci, který v kombinaci s našimi dlouholetými zkušenostmi přispívá k dosažení optimálních výsledků.
Kompetentní poradenství od výpočtu až po výrobu

Hledáte speciální řešení, které je optimálně přizpůsobeno vašemu stroji nebo procesu? Pak je pro vás BLOHM tím pravým partnerem! Díky dlouholetým zkušenostem a spolehlivému know-how jsme tím správným partnerem, pokud jde o speciální strojní prvky pro speciální konstrukci strojů. Sdělte nám své představy a požadavky a my je pro vás rádi zrealizujeme. Osobní a odborné poradenství ve všech fázích - od výpočtu přes výrobu až po instalaci - je pro nás samozřejmostí.


Dotaz na produkt