Katalog

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Zpět na seznam

Keramika z oxidu zirkoničitého od Heimerle + Meule GmbH

Dotaz na produkt  

Vývoj zirkonu v oblasti materiálů CAD/CAM v posledních letech rychle roste. Jedním z hlavních pokroků je přístup k novým, průmyslově prefabrikovaným materiálům, které umožňují zvýšení kvality díky automatizaci a také vysokou reprodukovatelnost. V oblasti materiálů CAD/CAM se osvědčil oxid zirkoničitý. Dnes jsou symbolem pevnosti a velmi vysoké estetiky.

Když jsme hledali partnera, který by nám nabídl možnost rozšířit naše portfolio o tento velmi zajímavý sektor, našli jsme to, co jsme hledali, u společnosti pritidenta® GmbH. Okamžitě nás přesvědčily nejen vysoce kvalitní výrobky, ale také firemní politika, která je naprosto v souladu s politikou společnosti Heimerle + Meule.

pritidenta® GmbH vyvíjí výrobky pro zubní techniky a zubní lékaře, které kombinují vysokou estetiku s efektivní výrobou a automatizací v oblasti CAD/CAM. Cílem je nabídnout zákazníkům vysoce kvalitní řešení za příznivý poměr ceny a výkonu. CAD/CAM materiály ze zubního zirkonu jsou vyráběny výhradně v Německu: "Made in Germany"!

Popis materiálu
Všechny priti®multidiscs ZrO2 jsou vyrobeny z vysoce čistých materiálů. Certifikovaný proces jednoosého lisování s následnou izostatickou rekompresí nabízí nejvyšší stupeň bezpečnosti. Vysoce zhutněné zirkonové sondy zaručují definované smrštění při spékání i perfektní výsledky frézování, a tím i základ pro esteticky kvalitní a cenově výhodný výsledek.

Dotaz na produkt