Katalog

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Zpět na seznam

Vysoce výkonné plasty pro protetiku od Heimerle + Meule GmbH

Dotaz na produkt  

Moderní vysoce výkonné pryskyřice pro technologii CAD/CAM

Od zavedení technologie CAD/CAM se nabídka produktů v oblasti zubní techniky téměř rozrostla. I v případě akrylátů pro širokou škálu aplikací je nabídka polotovarů a polotovarů obrovská. existují však velké rozdíly v kvalitě, které nejsou zvenčí viditelné a které jsou dány především výrobním procesem.

S ohledem na naše vysoké nároky na kvalitu jsme se rozhodli používat v této oblasti vysoce kvalitní termoplasty společnosti DentalPlus GmbH. Se společností DentalPlus jsme již mnoho let spojeni prostřednictvím vstřikování plastů a materiály ve formě kazet a jejich biokompatibilitu známe již dlouhou dobu. Díky patentovanému postupu se společnosti DentalPlus podařilo splnit tyto požadavky i ve formě polotovarů. Neustálý výzkum a další vývoj prokazují extrémní homogenitu, přesnost uložení bez mezer, vysokou pevnost v lomu a ohybu i barevnou stálost po mnoho let. "Pryskyřice DentalPlus" také znamenají: nejvyšší tělesnou snášenlivost a fyziologickou nezávadnost, osvědčené i u citlivých pacientů, vynikající estetiku a dlouhodobou trvanlivost - a samozřejmě "Made in Germany"!

Oblast použití vysoce výkonných akrylátů v zubní technice se již neomezuje pouze na dočasné výplně. Plné a částečné zubní náhrady, korunky a můstky, dlahy, modelové odlitky a spínací technika, plně anatomické dlouhodobé dočasné náhrady - podle indikace si můžete vybrat mezi produkty Eldy Plus®, Polyan Plus®, Dentalos Plus® nebo PMMA Economic Line.

Dotaz na produkt