Katalog

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Zpět na seznam

Electroplating systems od Heimerle + Meule GmbH

Dotaz na produkt  

Technologie elektroformování
Nejjednodušší způsob výroby samonosných kovových rámů elektrochemickým procesem, bez lití, spékání a bez nákladných investic do zařízení - tak chápeme pojem "elektroformování". Takříkajíc "zcela náhodou" dosahuje Gramm Electroforming System (GES) vysoce estetických, přesných a reprodukovatelných výsledků, potvrzených uznávanými materiálovými vědci a klinikami.

Již v roce 1989 dosáhla společnost Gramm GmbH zásadního průlomu na dentálním trhu s GAMMAT 12, prvním plně automatickým elektroformovacím zařízením. V následujících desetiletích se toho ve stomatologické technice a také ve vývoji stomatologických zařízení událo mnoho. Maximální ekonomická efektivita při co nejnižší investici, stejně jako přesnost a biokompatibilita se stávaly stále atraktivnějšími pro zubního technika, zubního lékaře a v neposlední řadě i pro pacienta.

Tuto výzvu jsme rádi přijali, a tak se elektroformovací technika etablovala jako světová jednička na trhu. Dnes můžeme říci, že v budoucnu budeme tyto skupiny výrobků kolem systému electroforming vyrábět ve vlastní firmě a pokračovat tak v zářném triumfálním průvodu zubní techniky. Nejlepší na tom je, že srdce systému se stále jmenuje GAMMAT®optimo 2!

Současná jednotka pro GES GAMMAT®optimo 2 je dobře zavedena po celém Německu našimi obchodními zástupci. Mimořádně jednoduchá obsluha přináší perfektní výsledky při zhotovování kombinovaných zubních náhrad na zirkonu, dentálních slitinách z drahých a neušlechtilých kovů s nízkým použitím zlaté lázně. Recyklační funkce integrovaná v přístroji zpracovává i ty nejmenší zbytky zlata - hospodárné, vypočitatelné, přesvědčivé!

Dotaz na produkt