Katalog

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Zpět na seznam

Nástroje pro zubní lékařství od Heimerle + Meule GmbH

Dotaz na produkt  

Sada keramických nástrojů
Tato sada keramických nástrojů je kompletní se všemi nástroji a je k dispozici ve dvou verzích: Buď s kartáčem Kolinsky, nebo ve verzi s exkluzivním kartáčem N.era. Stejně jako u všech nástrojů Smile Line se všechny nástroje skládají z jednotlivých dílů, které jsou k dispozici samostatně.

Sada nástrojů na depilaci
Sada nástrojů kompletní pro vaši depilaci, vybavená exkluzivními nástroji vyrobenými v Evropě. Tyto nástroje lze samozřejmě také rozebrat a příslušné jednotlivé díly jsou k dispozici samostatně - rozumná investice!

Sada kompozitních nástrojů
Stejně jako všechny sady nástrojů je i sada kompozitních nástrojů zcela modulární. Kromě kompletních nástrojů v ní najdete také jednotlivé rukojeti pro vytvoření vašeho osobního oblíbeného nástroje!

Micro-Vibes 2
Multifunkční nástroj ve velikosti pera pro míchání keramických materiálů, zhutňování volných prostorů apod. Excentr v mikromotoru zajišťuje mikrovibrace pro přesnost a dokonalost při jemné práci s keramikou.
K dispozici v sadě, s nástavcem na špachtli, nástavcem na dvojitý hrot a baterií. Další 3 nástavce na stěrky lze objednat jako příslušenství v sadě nebo jednotlivě.

Šroubováky na implantáty
Sada šroubováků na implantáty je vybavena 8 různými šroubováky standardní délky. Hliníková kostka je eloxovaná (přírodní), volitelně je k dispozici také v černém eloxu. Pro personalizaci lze šroubováky objednat s rukojetí nebo bez rukojeti, případně s dřevěnou rukojetí; kostku je možné vybavit také podle vašich potřeb.

SIDEKICK
Sada šroubováků na implantáty SIDEKICK obsahuje 9 modelů (každý ve 3 délkách), kompatibilních s předními implantátovými systémy na trhu.
K dispozici ve verzi "Basic" s jednou šroubovací hlavou ve standardní délce pro každý systém (9 ks) nebo jako "Master" se třemi různými délkami pro každý systém (27 ks).

Dotaz na produkt