Katalog

CARL FUHR GmbH & Co. KG

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

Zpět na seznam

Aretační jednotky (autosafe 837) od CARL FUHR GmbH & Co. KG

Dotaz na produkt  

Automatické vícebodové zamykání s elektricky ovládanými páčkovými klikami a sekundárním zámkem typu 10 s kombinací závory a otočné závory

Ideální pro dveře nemovitostí s kontrolovaným přístupem Zámek autosafe 837 je vybaven oboustrannou pákovou klikou a je ideální pro průchozí dveře, do kterých mohou vstupovat pouze oprávněné osoby. V základní poloze jsou obě kliky v klidové poloze. Pro otevření dveří se pákové kliky aktivují elektricky prostřednictvím kontroly přístupu. Typ 10 navíc vždy nabízí spolehlivé automatické zamykání. To umožňuje naše moderní technologie DuoSecure. Další plus: přepínatelná funkce pracovního/tichého proudu, např. pro požadavky hasičů.

Funkce:

Pracovní proudový režim

Uzamykání: Při zavření dveří se automaticky vysunou dvě západky, dvě stabilní kyvné závory a prostřední západka na 20 mm. Všechny prvky jsou zajištěny proti zatlačení zpět. Západky jsou v neutrální poloze, takže dveře nelze otevřít. Uzamčenou polohu lze elektronicky monitorovat.

Odemykání zvenčí: Dveře se otevírají pomocí kabelového přístupového systému, interkomu, časového spínače nebo podobného zařízení, které dočasně nebo trvale aktivuje kliky. Alternativně lze kliky aktivovat otočením klíče s cylindrickou vložkou.

Odemykání zevnitř: Odemykání zvenčí: totožná funkce jako zvenčí.

Režim uzavřeného okruhu

Uzamčení: Při zavřených dveřích se automaticky vysunou dvě závory zámku, dvě stabilní kyvné závory a prostřední závora zámku na 20 mm. Všechny prvky jsou zajištěny proti zatlačení zpět. Západkové šrouby zůstávají v klidové poloze, dokud je zámek pod napětím. Zamčenou polohu lze elektronicky monitorovat.

Odemykání zvenčí: Jakmile dojde k poklesu napětí, např. při výpadku proudu nebo řízeném vypnutí požárním systémem, aktivují se obě pákové rukojeti. Dveře tak lze otevřít z obou stran. Alternativně lze kliky aktivovat jako obvykle otočením cylindrického klíče nebo pomocí kontroly přístupu.

Odemykání zevnitř: Autosafe 837P - Řízený přístup - možnost úniku kdykoli S panikovou variantou

autosafe 837P je díky integrované panikové funkci v případě nebezpečí kdykoli možný bezpečný únik zevnitř. Je třeba ovládat pouze pákovou rukojeť nebo panikové madlo. Tento únikový zámek je testován a certifikován podle norem EN 179 a EN 1125.

Dotaz na produkt  

Další produkty v sekci Aretační jednotky

Aretační jednotky (autosafe 833 / autotronic 834)

Automatické zámky

Automatické zámky FUHR jsou určeny pro použití v soukromém sektoru i v komerčních budovách. Umožňují realizaci nejrůznějších aplikací, nabízejí pohodlí, v...

Aretační jednotky (autosafe 835 /autotronic 836)

Automatické zámky s technologií DuoSecure
Inteligentní zabezpečení dveří dnes znamená: Automatické zamykání bez zamykání. Společnost FUHR umožňuje tuto velkou výhodu v oblasti...