Katalog

ITT Enidine GmbH

Zpět na seznam

Izolátory APU od ITT Enidine GmbH

Dotaz na produkt  

Izolátory APU

Drátěné pletivo lze vyrobit v mnoha tvarech a velikostech, aby vyhovovalo vašim specifickým potřebám. Pomocné energetické jednotky (APU) jsou jen jedním z příkladů výrobků, u kterých lze využít technologii drátěného pletiva. Její vysoké tlumicí vlastnosti a nelineární pružiny chrání APU před účinky náročného výkonu a drsného prostředí. Izolátory APU mohou zabránit předčasnému poškození zařízení, zlepšit úroveň výkonu a prodloužit životnost, zejména v případech, kdy by podmínky bránily možnostem standardního elastomeru.

Izolátor APU Enidine nabízí vynikající tepelné a korozní vlastnosti, díky nimž odolává široké škále podmínek prostředí, včetně provozních teplot až 800 ºF. Nejlepší ze všeho je, že je trvanlivou alternativou standardního elastomerového izolátoru.

V systémech izolátorů APU se stále častěji používají elektronické součásti, které mohou být citlivé na vibrace. Za účelem prodloužení životnosti těchto LRU může společnost Endine navrhnout, otestovat a vyrobit montážní držáky s integrovanou izolací. Tyto držáky jsou navrženy tak, aby tlumily běžné provozní frekvence a zároveň odolávaly velkému zatížení způsobenému situacemi s vysokým G.

Dotaz na produkt