Katalog

ITT Enidine GmbH

Zpět na seznam

Elastomerové koncovky tyčí od ITT Enidine GmbH

Dotaz na produkt  


Výrobci komerčních a obranných letadel musí vyrábět letadla, která nabízejí odolnou podporu pro vnitřní servisní vybavení a zároveň zajišťují co nejklidnější kabinu pro cestující a posádku. Horní odkládací schránky a další konstrukce se musí přizpůsobit změnám v uspořádání a zároveň snížit hluk šířený konstrukcí za letu, který může rušit cestující a snižovat výkon letadla. Pro splnění těchto a dalších aplikačních parametrů vyvinula společnost Enidine řadu inovativních elastomerových koncovek tyčí. Jejich univerzální konstrukce účinně podporuje nosnost, nabízí možnost odpuštění souososti, odolává radiálním vytlačovacím silám a snižuje vysokofrekvenční hluk o 20 dB a více.

Koncovky tyčí Enidine jsou vyrobeny ze speciálně vyvinutého elastomeru, zalitého mezi vnitřní a vnější dráhu asférické koncovky tyče z hliníku potaženého alodem nebo nerezové oceli.

Tento speciální elastomer má jedinečné provozní vlastnosti a vytváří díl, který je vysoce odolný a má vynikající vlastnosti izolace hluku. Lehké hliníkové součásti 7075-T6 dávají koncovce tyče schopnost snášet vysoké mezní zatížení s vysokým poměrem pevnosti a hmotnosti, který je vyžadován pro kritické aplikace v komerčních letadlech.

Dotaz na produkt