Katalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Zpět na seznam

PCR (Mastercycler® X40) od Eppendorf SE

Dotaz na produkt  

Eppendorf Mastercycler X40 přivádí standardní PCR do nové éry. Jeho futuristický design se snoubí se známou kvalitou. Výkon spolehlivého hliníkového bloku je vyvinut pro vynikající teplotní homogenitu. Gradient s 12 kolonami nabízí rychlou optimalizaci PCR. Programy ze starších modelů Mastercycler lze snadno importovat. Pomocí funkce migrace programů můžete přenést protokoly z jiných modelů cyklérů, abyste mohli ihned začít. Veškeré programování se provádí rychle, intuitivně a pohodlně prostřednictvím dotykového displeje se skleněným povrchem odolným proti chemikáliím a osvědčeného uživatelského rozhraní, které se používá také pro Mastercycler X50. Rukojeť lze ovládat jednou rukou a víko SafeLid se automaticky přizpůsobí tak, aby na vzorky vyvíjelo dokonalý tlak pro ochranu před odpařováním. Nezáleží na tom, zda používáte 0,1 ml, 0,2 ml zkumavky a zkumavkové proužky nebo PCR destičky. Lze použít jakýkoli typ PCR destičky - s lištou, s poloskříní i bez lišty.

Pro monitorování a auditní záznamy můžete Mastercycler X40 připojit přímo k Visonize LabSuite a připojením více palubních zařízení Eppendorf Visionize můžete svou laboratoř přeměnit na digitální laboratoř.

To vše v termocykleru, který je jen o málo větší než list papíru a váží pouhých 7,25 kg.

Udržitelnost je nutností, proto je Mastercycler X40 dodáván ve stabilní, ochranné kartonové krabici. Krátký manuál, který je součástí balení, stačí k okamžitému zahájení PCR a celý manuál je k dispozici v digitální verzi, která je přístupná prostřednictvím QR kódu na přístroji.

Zlepšení ergonomie v celé laboratoři

Ergonomie zdaleka nezahrnuje jen "ergonomicky navrženou židli". Ve společnosti Eppendorf jsme začali optimalizovat naše laboratorní přístroje z hlediska ergonomie již na počátku 70. let.

V roce 2003 jsme spustili koncept PhysioCare Concept® , který se zaměřuje na ergonomické přístroje pro manipulaci s kapalinami, jako jsou naše pipety.

V současné době se koncept Eppendorf PhysioCare Concept rozšířil na mnoho laboratorních výrobků, včetně PCR cyklérů. Naším cílem je nabídnout komplexní řešení pro sladění pracovního procesu ve vaší laboratoři s vaším zdravím a pohodou.

Pro řadu Eppendorf Mastercyler to znamená:
' Ergonomicky navržené zavírání víka
' Nízká hladina hluku pro pohodlné pracovní podmínky na pracovním stole
' Malé rozměry umožňující umístění v přímém dosahu rukou na vašem stole
' Standardizovaný koncept "uživatelského rozhraní" pro intuitivní ovládání zařízení
' Naváděcí software pro snadnou manipulaci

Jednoduchá, intuitivní dokumentace a sledování

Elektronický laboratorní zápisník eLabJournal® nabízí intuitivní a flexibilní řešení pro dokumentaci výzkumu a sledování výzkumných dat, včetně optimálních teplot a výsledků PCR cykléru. Zvyšte efektivitu při dokumentování, organizaci, vyhledávání a archivaci shromážděných dat. Pomocí bezplatných doplňků eLabJournal můžete rozšířit funkce eLabJournal na plně integrovaný systém pro správu laboratorních informací.

Efektivní správa laboratoře a zařízení pomocí sady VisioNize® Lab Suite

Máte zájem o monitorování laboratorních zařízení a přijímání oznámení např. o alarmech zařízení? Digitální, propojená laboratoř nabízí ještě více.

Získejte přístup k modulární řadě digitálních služeb a vyberte si, co vyhovuje vaší laboratoři. Sada VisioNize Lab Suite nabízí vše, co jako manažer laboratoře nebo vědec potřebujete, abyste mohli začít digitálně spravovat svou laboratoř pro zvýšení bezpečnosti vzorků, potřeby dodržování předpisů a správu údržby.

Další informace

Dotaz na produkt