Katalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Zpět na seznam

Laboratorní desky (PCR twin.tec plate BioBased) od Eppendorf SE

Dotaz na produkt  

Naše Eppendorf twin.tec® PCR desky jsou vyrobeny pro reprodukovatelné výsledky vysoké kvality v robotických systémech. Kombinují extrémně tenkostěnné polypropylenové jamky pro optimální přenos tepla do vzorku s robustními polykarbonátovými rámy pro vysokou tuhost a geometrickou stabilitu.

Naše nové desky na biologické bázi otevírají nové dveře, díky nimž je laboratorní práce mnohem udržitelnější, aniž by bylo nutné při přechodu z našich běžných desek přehodnocovat stávající protokoly.

Jsou vyrobeny z polymerních pryskyřic z obnovitelných surovin na biologické bázi. Výrobní proces se řídí přístupem hmotnostní bilance, kdy jsou fosilní oleje nahrazovány obnovitelnými zdroji druhé generace (např. odpady a zbytky z lesnictví, rafinace rostlinných olejů nebo použitý kuchyňský olej). Výsledné polymery na biologické bázi jsou chemicky identické s polymery vyrobenými z fosilních olejů. Díky tomu vám můžeme nabídnout stejně vynikající technické vlastnosti jako naše konvenční desky.

Naše výrobní závody jsou certifikovány organizací ISCC (International Sustainability & Carbon Certification) jako "ISCC PLUS".

Vysoká přesnost výrobků je zaručena jedinečným designem a speciálním výrobním postupem. Každá jednotlivá deska je vysoce přesnou součástí vašeho pracovního postupu, což zajišťuje optimální reprodukovatelnost.

Díky laserově gravírovaným číslům šarží a datům expirace jsou desky twin.tec Trace PCR BioBased ideální pro komplexní analýzy, automatizované vysoce výkonné aplikace a regulované pracovní postupy. Podporují sledovatelnost a dokumentaci pro audity.

Kromě vysoce výkonných funkcí a funkcí pro zajištění shody mají tyto mikrodestičky také laserem gravírovanou optickou vodicí mřížku a matrici OptiTrack® pro rychlé zarovnání jamek při ručním pipetování.

Všechny desky Eppendorf jsou k dispozici s přizpůsobenými čárovými kódy - našeho průvodce čárovými kódy najdete zde.

Všechny desky Eppendorf twin.tec jsou "PCR clean", tj. byly testovány v nezávislé a akreditované laboratoři a jsou certifikovány jako neobsahující různé běžné PCR kontaminanty včetně DNA, RNA, DNázy, RNázy a PCR inhibitorů. S těmito mikrodestičkami můžete mít maximální důvěru ve své výsledky.

Další informace

Dotaz na produkt