Katalog

Ruhrgetriebe KG

Ruhrgetriebe KG

  • DIN ISO 9001 2015

Ruhrgetriebe KG

  • DIN ISO 9001 2015

Zpět na seznam

Převodové motory s regulátorem pohonu a generátorem impulzů (Smart Line E250) od Ruhrgetriebe KG

Dotaz na produkt  

Výhody
Všude tam, kde jsou požadovány proměnné otáčky, různé krouticí momenty nebo přesnost polohování, se používají pohonné systémy řady Smart. Naše kompletní systémy sestávající z elektromotoru (asynchronní nebo synchronní motor), převodovky (šnekové nebo planetové) a inteligentní řídicí jednotky pohonu lze libovolně přizpůsobit požadavkům zákazníka a příslušné aplikaci. Ať už se jedná o jednoduchou regulaci otáček pomocí potenciometru, nebo o bezproblémovou integraci do výrobních systémů s různými provozními sběrnicemi - řada Smart vám poskytne správné řešení pro každou situaci. Ale i bez externího řízení lze mnoho procesních kroků a parametrů realizovat již pomocí integrovaného soft PLC se systémem pohonu. V závislosti na přesnosti polohy a aplikaci je možné buď využít řídicí techniku řídicí jednotky pohonu, která umožňuje rotační rozsah polohy 1:200, nebo k motoru připojit pulzní snímač.
S více než 10 různými typy převodovek a více než 70 různými variantami lze nalézt inovativní řešení v rozsahu krouticích momentů od 5 do 165 Nm.


Možnosti
Pro ty, kteří dávají přednost manuálnímu ovládání, je k dispozici široká nabídka membránových klávesnic, ručních ovládacích jednotek nebo dotykového panelu jako dalšího příslušenství. Parametrizaci nebo uvedení do provozu lze volitelně provést prostřednictvím softwaru pro PC nebo rozhraní Bluetooth.


Produktový poradce: Ihr Produktberater

Dotaz na produkt