Katalog

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Zpět na seznam

Práce na zakázku v oblasti galvanického pokovování od Heimerle + Meule GmbH

Dotaz na produkt  

Služby naší smluvní galvanizovny

V oblasti smluvního galvanického pokovování nabízí společnost Heimerle + Meule dva osvědčené procesy: stojanové a páskové galvanické pokovování.

Stojanové galvanické pokovování
Pomocí stojanového galvanického pokovování lze dokonale zušlechtit povrch výrobků z oblasti elektroniky, lékařské techniky, šperků a optiky i psacích potřeb. Kromě zlata, slitin zlata, stříbra, mědi a niklu jsou k dispozici další cenné materiály, jako je rhodium, paladium a platina, a to v jednotlivých vrstvách nebo v kombinaci.

Páskové galvanické pokovování
Díky individuálním výrobním postupům se stříbrem, mědí a niklem lze při páskovém galvanickém pokovování úspěšně zušlechťovat předem vyražené souvislé pásy v plném nebo plochém provedení až do šířky 110 mm. V případě stříbření lze na jednu nebo obě strany nanést několik proužků.

Díky efektivním výrobním zařízením, nejmodernější zkušební laboratoři a osvědčené analytice, jakož i certifikovanému řízení kvality zaručuje společnost Heimerle + Meule nejen neomezenou spolehlivost dodávek a krátké dodací lhůty, ale také trvale udržovanou kvalitu výrobků. Komplexní ochrana životního prostředí je pro nás samozřejmostí. Díky dlouhodobým smlouvám s měděnými hutěmi jsme schopni profesionálně recyklovat odpad z lisování barevných kovů s obsahem drahých kovů i galvanický šrot - tuto službu rádi nabízíme našim zákazníkům.

Dotaz na produkt