Katalog

EnviroChemie GmbH

EnviroChemie GmbH

  • ISO 50001:2018
  • ISO 45001:2018
  • ISO 9001:2015

EnviroChemie GmbH

  • ISO 50001:2018
  • ISO 45001:2018
  • ISO 9001:2015

Zpět na seznam

Cisticky odpadních vod od EnviroChemie GmbH

Dotaz na produkt  

EnviroChemie je vaším partnerem při plánování, výstavbě a provozu čistírny odpadních vod. Máme více než 40 let zkušeností v oblasti technologie čištění odpadních vod a nabízíme řešení na míru pro čištění průmyslových odpadních vod ve všech odvětvích. Rádi vám poskytneme podrobné poradenství.

Vždy ta správná čistírna odpadních vod

Čistírna odpadních vod od společnosti EnviroChemie splňuje nejvyšší požadavky na hospodárnost, funkčnost a šetrnost k životnímu prostředí. Čistírny odpadních vod a úpravny vody navrhujeme, vyvíjíme a v případě potřeby testujeme společně s naším vlastním oddělením výzkumu a vývoje. Výsledkem jsou technologicky špičkové systémy zařízení pro čištění průmyslových vod, které se používají po celém světě v široké škále průmyslových odvětví.

Naše čistírny odpadních vod a úpravny vody jsou založeny na chemicko-fyzikálních, biologických a membránových procesech v závislosti na aplikaci a oblasti použití. Navrhujeme nejen řešení vašich zařízení tak, aby byly dodrženy požadované limitní hodnoty a aby byla získána voda požadované kvality. Vždy také dbáme na to, aby čištění odpadních vod bylo navrženo tak, aby šetřilo zdroje a bylo energeticky účinné. Naše technologie čištění odpadních vod jsou chráněny a zabezpečeny velkým počtem vlastních patentů a vývojových prací.

Dotaz na produkt  

Další produkty v sekci Cisticky odpadních vod

Cisticky odpadních vod

Průmyslové odpadní vody, zejména ty, které produkuje chemický a farmaceutický průmysl, často obsahují problematické látky, které je třeba před vypouštěním do veřejné kanalizace nebo přímo do životního...