Katalog

FLUKE Process Instruments GmbH

FLUKE Process Instruments GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DAkkS-Akkreditierung
  • WEEE (2002/96/EG)
  • RoHS

FLUKE Process Instruments GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DAkkS-Akkreditierung
  • WEEE (2002/96/EG)

Zpět na seznam

Přístroje pro měření teploty (Marathon MR) od FLUKE Process Instruments GmbH

Dotaz na produkt  

Datapaq AutoPaq Thermal Profiling System
Datapaq AutoPaq je tepelný profilovací systém na míru pro sledování teploty procesů vytvrzování laku, lepidla a těsnicího materiálu používaných při montáži automobilů.

Systém AutoPaq nabízí až 20 měřicích kanálů v jediném systému a je ideálním nástrojem pro provádění podrobné validace vytvrzování nových instalací nebo optimalizace stávajících linek pro nové modely. Díky možnosti využití RF v reálném čase může být systém také preferovanou volbou pro rutinní sledování lakovacích operací v reálném čase jako součást standardních postupů kontroly kvality.

Datapaq CoilPaq Thermal Profiling System
Datapaq CoilPaq se používá v linkách pro povrchové lakování ke sledování teplotního profilu pásu cívky v různých bodech po celé její šířce, jak je veden pecí. Konstrukce přístroje CoilPaq umožňuje umístit tento přístroj na pohybující se cívku bez zastavení linky. Přesné měření teploty začíná okamžitě po vstupu termočlánků do pece a je prováděno vysokou rychlostí pro dosažení optimálního rozlišení.

Systém termálního profilování Datapaq MonoPaq2
Datapaq MonoPaq2 je profilovací systém pro pece na míru, který byl navržen speciálně pro sledování procesu vytvrzování povlaku hliníkových lahví, aerosolů a skládacích trubek v pecích Monoblock. Tento systém je založen na jedinečném, menším dataloggeru micro Q18 a nyní umožňuje sledovat jak kolíkové linky Monoblock OBO, tak i linky košíkové IBO.

MonoPaq2 se vyvíjí z původního dataloggeru Datapaq MonoPaq, ale díky zmenšeným rozměrům a vylepšenému montážnímu mechanismu se snadněji a rychleji instaluje na kolíkové linky OBO a košové linky IBO.

Systém tepelného profilování Datapaq StenterPaq
Systém Datapaq StenterPaq umožňuje sledovat teplotní profil tkaniny při jejím průchodu stentery/tentrovacími pecemi. Kombinuje nejnovější technologii záznamníku dat s tepelnou ochranou a analytickým softwarem, abyste zajistili, že váš proces bude probíhat v rámci stanovených tolerancí. Přístroj StenterPaq je navržen tak, aby se mohl opírat buď o látku, nebo o háčky tentoru, přičemž se látky dotýkají pouze hroty termočlánků. Lze jej použít na široké škále materiálů od hladkých tkanin až po koberce s těžkým a hlubokým vlasem.

Termoprofilační systémy Datapaq RotoPaq
Systémy Datapaq RotoPaq jsou navrženy speciálně pro použití v aplikacích rotačního lisování při výrobě plastových výrobků pro domácnost a komerční účely. Lze je používat v průběhu ohřívacích i chladicích cyklů procesu rotomoldingu ke sledování aktuálních údajů o teplotě procesu.

Termální profilovací systém Datapaq WicketPaq
Datapaq WicketPaq je přizpůsobený termální profilovací systém určený speciálně pro sledování teploty plechů a teploty prostředí při výrobě třídílných plechovek v knotové peci. Data shromážděná systémem WicketPaq umožňují potvrdit buď teploty tiskových barev, nebo teploty vytvrzování laku uvnitř knotové pece.

Systém tepelného profilování Datapaq Physical Vapor Deposition
Pomocí systému tepelného profilování Datapaq Physical Vapor Deposition (PVD) můžete nastavit a sledovat tepelný profil v cyklu pece při procesu PVD a získat přesné teploty výrobku potřebné k dosažení mimořádně odolného a hladkého povrchu výrobku.

Dotaz na produkt  

Další produkty v sekci Přístroje pro měření teploty

Přístroje pro měření teploty (Raynger 3i Plus)

Vysokoteplotní ruční infračervený teploměr Raytek® Raynger 3i Plus je navržen tak, aby splňoval požadavky na výkonnost procesů v mnoha průmyslových aplikacích, včetně vysoce náročných horkých p...

Systémy Datapaq® pro profilování tepelného zpracování pecí

Datapaq Furnace Tracker pro tepelné zpracování kovů od společnosti Fluke Process Instruments obsahuje datový záznamník Datapaq TP6, možnost výběru tepelné bariéry (Datapaq TB40 nebo TB49), termočlá...

Systémy Datapaq® pro zjišťování rovnoměrnosti teploty v peci

Systém Datapaq Furnace Tracker Temperature Uniformity Survey (TUS) od společnosti Fluke Process Instruments nabízí možnost volby datového záznamníku (TP6 nebo XDL12), volby tepelné bariéry (TB45 ne...

Systémy pecí Datapaq® pro měření teplotních profilů

Speciální profilovací systémy Datapaq Furnace Tracker od společnosti Fluke Process Instruments obsahují dataloggery Datapaq TP6 a Datapaq DP5, stovky tepelných bariér specifických pro danou aplikac...

Přístroje pro měření teploty (Datapaq® Oven Tracker® XL2 )

Společnost Datapaq® nabízí systém Oven Tracker® XL2, nejnovější generaci systémů Oven Tracker pro robustní, komplexní, inteligentní a snadno použitelné profilování teploty v pecích