Katalog

Systea GmbH

  • EN 1090

Zpět na seznam

Systém profilů pro viditelné upevnění (ALWI-S) od Systea GmbH

Dotaz na produkt  

Profilový systém pro viditelné upevnění velkoformátových obkladových desek, např. z vláknocementu, hliníkových kompozitních desek nebo HPL.

Podkladový systém na bázi ALWI-S se skládá ze svislých hliníkových nosných profilů ve tvaru písmene L a T, nástěnných konzol a volitelného příslušenství. Podle tepelného zatížení a požadavků - stěnové konzoly jsou vyrobeny z hliníku, nerezové oceli nebo polyamidu vyztuženého skelnými vlákny. upevňovací prvky se k nosným profilům připevňují viditelně pomocí šroubů, svorníků nebo nýtů.

Nosné profily se ke stěnovým konzolám připevňují pomocí šroubů, svorníků nebo nýtů. Přitom posuvné body přebírají vodorovné zatížení (vítr) a pevné body přebírají vodorovné a svislé zatížení (vlastní zatížení). U posuvných bodů ve svislých podélných otvorech se dosáhne montáže bez omezení. Každému nosnému profilu je přidělen jeden pevný bod.

Stěnové konzoly lze volitelně vybavit montážním pomocníkem, který usnadňuje práci s nimi a umožňuje upevnění a držení nosného profilu.

Prvky Thermostop jsou k dispozici jako tepelné dělicí prvky pro minimalizaci tepelných mostů.

Výstupky až do 480 mm.
Materiál EN AW-6063 T 66

Další informace

Dotaz na produkt  

Další produkty v sekci Nosné konstrukce pro fasády

Systém profilů pro viditelné upevnění (ALKAPO)

Profilový systém s uzavřeným přesahem pro viditelné upevnění velkoformátových fasádních desek, např. z vláknocementu, hliníkových kompozitních desek nebo HPL.

Díky použití nosných...

Nosné konstrukce pro fasády (UKLA)

Profilový systém pro viditelné upevnění velkoformátových a maloformátových keramických fasádních desek, např. o rozměrech 40 x 40 cm nebo 60 x 60 cm, s držáky.

Podkladový s...

Nosné konstrukce pro fasády (ALHO)

Profilový systém pro viditelné upevnění maloformátových a velkoformátových obkladových materiálů ze dřeva a fasádních obkladových desek, např. z vláknocementu, hliníkových kompozitních dese...

Nosné konstrukce pro fasády (Beta Universal II (visible fixing))

Podkonstrukční systém bez tepelných mostů pro viditelné i skryté upevnění velkoformátových fasádních desek.

Podkonstrukční systém BETA Universal II bez tepelných mostů se s...

Systém profilů pro skryté upevnění (ALWI-V)

Profilový systém pro skryté upevnění obkladů nebo velkoformátových fasádních desek, např. z vláknocementu, hliníkových kompozitních desek, keramiky nebo HPL.

Podkladový sys...