Katalog

Systea GmbH

  • EN 1090

Zpět na seznam

Nástěnné držáky od Systea GmbH

Dotaz na produkt  

Bezpečnost a energetická účinnost - systémy podkonstrukcí SYSTEA nabízejí více než jen bezpečnou podporu.

Díky kontaktům s průmyslem naše systémy rozpoznávají požadavky architektů a projektantů, projektantů a montážních firem zabývajících se fasádami. Vedle vysoce kompetentního technického provedení se tak naše systémy vyznačují efektivní a hospodárnou montáží a instalací.

Stěnové konzoly hrají hlavní roli ve specifikaci každé zavěšené zadní větrané fasády. Naše četné profilové systémy lze kombinovat se stěnovými konzolami z hliníku, nerezové oceli nebo polyamidu vyztuženého skleněnými vlákny, a vytvářet tak nejrůznější řešení, která splňují všechny požadavky na design, požární ochranu a energetickou účinnost.

Hliníkové stěnové konzoly ve tvaru L:
Nehořlavé hliníkové stěnové konzoly vyrobené s použitím slitiny EN AW-6063 T66 mají střední tepelnou vodivost (třída D až H).

Jsou

k dispozici v délkách od 40 mm do 320 mm a používají se k upevnění na beton/zdivo nebo na dřevěné/kovové konstrukce

  • Hliníkové nástěnné držáky ve tvaru písmene U:
Tyto nehořlavé hliníkové nástěnné konzoly vyrobené ze slitiny EN AW-6063 T66 mají střední tepelnou vodivost (třída B až F). Jsou k dispozici v délkách od 40 mm do 180 mm a používají se k upevnění na beton/zdivo nebo na dřevěné/kovové konstrukce.
  • Nerezové nástěnné konzoly ve tvaru L: Nehořlavé nerezové nástěnné konzoly vyrobené ze slitiny EN 10088-2; 1.4162 mají nízkou tepelnou vodivost (třída A+ až B). Jsou k dispozici v délkách od 120 mm do 400 mm a používají se k upevnění na beton/zdivo nebo na dřevěné/kovové konstrukce. Jsou vhodné pro stavební metodu Passivhaus.
  • Nerezové nástěnné konzoly ve tvaru U: Tyto nehořlavé nerezové nástěnné konzoly ze slitiny EN 10088-2; 1.4162 mají nízkou tepelnou vodivost (třída A+ až B). Jsou k dispozici v délkách od 60 mm do 300 mm a používají se k upevnění na betonové/zděné nebo dřevěné/kovové konstrukce. Jsou vhodné pro stavební metodu Passivhaus.
  • Nástěnný držák TEKOFIX:Těžko hořlavý nástěnný držák TEKOFIX je vyroben z plastu PA66 vyztuženého skelnými vlákny, který má velmi nízkou tepelnou vodivost (třída A+ až A). Nástěnný držák je k dispozici v délkách od 100 mm do 350 mm a používá se k upevnění na betonové/zděné nebo dřevěné/kovové konstrukce. Jsou vhodné pro stavební metodu Passivhaus.
Další informace

Dotaz na produkt