Katalog

FLUX-GERÄTE GmbH

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

Zpět na seznam

Sudová čerpadla (type 400) od FLUX-GERÄTE GmbH

Dotaz na produkt  

Čerpadla na sudy a kontejnery řady 400

Pro čerpání kapalin s nízkou viskozitou z různých nádob

Bubnová a kontejnerová čerpadla FLUX jsou vždy "dvojčinná", skládají se z motoru a čerpadla. Obě součásti se mohou poměrně flexibilně lišit. Například různá čerpadla mohou být poháněna stejným motorem. Ideální pro spolehlivé čerpání různých nízkoviskózních kapalin - včetně zvláště agresivních a vysoce hořlavých. Díky nízké hmotnosti lze čerpadla snadno přenášet z kontejneru do kontejneru. Snadná manipulace s motorem a čerpadlem zkracuje dobu výměny.

Čerpadlo F 424 / FP 424
Bezucpávkové čerpadlo v oblasti médií

Bezucpávkové čerpadlo F/FP 424 je ideální pro přečerpávání různých nízkoviskózních, i agresivních médií. Je vhodné pro média, která rychle proudí a nelepí se, nekrystalizují ani nejsou abrazivní. S tímto čerpadlem můžete vyprazdňovat sudy, IBC kontejnery a také nádrže. Výrazná vlastnost, pouze u společnosti FLUX: Specifická konstrukce se spirálovitým vodicím ložiskem ve vnitřní trubici zabraňuje nežádoucím usazeninám v čerpadle a výrazně zvyšuje životnost. Čerpadlo je k dispozici v provedení z nerezové oceli, polypropylenu nebo polyvinylidenfluoridu. Čerpadlo F/FP 424 z nerezové oceli lze použít i v prostředí s nebezpečím výbuchu.

Čerpadlo F 425 / FP 425
Pro vyprazdňování sudů na 99,98 %

S čerpadlem F/FP 425 zůstává v sudu o objemu 200 l méně než 0,05 l zbytkového množství, tedy maximálně 0,02 %. Čerpadlo má integrovaný zpětný ventil, který lze snadno uzavřít před vyjmutím čerpadla z nádoby. Tím je zabráněno zpětnému toku média v čerpadle. To umožňuje optimální využití zejména drahých médií a šetří další náklady na čištění a likvidaci při manipulaci s problematickými médii. Čerpadlo je k dispozici v provedení z nerezové oceli, polypropylenu a hastelloy C. V provedení z nerezové oceli a hastelloy C lze čerpadlo F/FP 425 používat i v prostředí s nebezpečím výbuchu.

Čerpadlo F 427 / FP 427
Lze zcela rozebrat

Čerpadlo F/FP 427 je ideální pro hygienické aplikace a je vhodné pro dopravu médií ze sudů, IBC a jiných nádob. Lze jej snadno a rychle rozebrat za účelem čištění / sterilizace a lze jej kompletně rozebrat na jednotlivé díly. Čerpadlo má minimální mrtvá místa. Hnací hřídel, vnitřní a vnější trubka jsou vyrobeny z nerezové oceli (316 Ti resp. 1.4581). Čerpadlo je k dispozici také v provedení s certifikací FOOD a 3A a splňuje mezinárodní bezpečnostní normy.


Čerpadlo F 430 / FP 430
S mechanickou ucpávkou

Univerzální čerpadlo F/FP 430 lze použít pro různá média a je vhodné pro dopravu ze sudů, IBC nebo nádrží. Díky konstrukci s mechanickou ucpávkou lze čerpadlo snadno a rychle rozebrat na dvě hlavní části. To umožňuje dobrou čistitelnost. Výrazná vlastnost, kterou se vyznačuje pouze společnost FLUX: Vnitřní trubka je u plastových modelů (PP a PVDF) vyztužena kovovým jádrem. To vždy umožňuje plnou funkci mechanické ucpávky. Tím je zabráněno úniku a zbytečnému opotřebení v celém rozsahu provozních teplot. Kromě toho zajišťuje nejvyšší stabilitu a umožňuje ponorné délky až 3 000 mm. Verze z nerezové oceli a hastelloy C jsou chráněny proti exhalacím. Verze z nerezové oceli je k dispozici také v provedení s certifikací FOOD.

Čerpadlo F 430 TR
Pro suchou instalaci / horizontální použití

Horizontální čerpadlo F 430 TR je ideální pro dopravu médií z IBC, nádrží a jiných kontejnerů s nízko položeným výtlakem. Např. pokud není nádrž přístupná shora nebo pokud prostorové podmínky neumožňují použití vertikálního čerpadla. Pro čištění lze čerpadlo snadno a rychle rozebrat na dvě hlavní části. Čerpadlo je k dispozici v provedení z nerezové oceli nebo polypropylenu. Verzi z nerezové oceli lze použít i v prostředí s nebezpečím výbuchu.

Dotaz na produkt  

Další produkty v sekci Sudová čerpadla

Sada excentrických šroubových čerpadel pro průmysl, do 30 000 mPas (VISCOPOWER F 570)

Předmontovaná sada progresivního dutinového čerpadla s progresivním dutinovým čerpadlem VISCOPOWER F 570 a planetovou převodovkou pro průmyslové aplikace k čerpání řídkých až středně viskózních méd...

Sady čerpadel pro potravinářství a farmacii do 25 000 mPas (VISCOPOWER F 570)

Předmontovaná sada progresivního dutinového čerpadla s progresivním dutinovým čerpadlem VISCOPOWER F 570 a planetovou převodovkou pro potravinářský a farmaceutický průmysl k čerpání řídkých až středně...

Sudová čerpadla

Čerpadla na sudy a kontejnery
Pro čerpání kapalin s nízkou viskozitou z různých nádob

Bubnová a kontejnerová čerpadla FLUX jsou vhodná pro čerpání růz...

Sudová čerpadla (JUNIORFLUX / COMBIFLUX)

Pro menší množství
Bubnová čerpadla JUNIORFLUX/COMBIFLUX

Čerpadla do malých sudů JUNIORFLUX a COMBIFLUX jsou vhodná zejména pro plnění relativně malýc...

Sudová čerpadla

Předmontovaná sada čerpadla pro 99,98 % vyprázdnění sudu. Díky integrovanému zpětnému uzávěru je možné dosáhnout méně než 0,05 l zbytkového množství ve 200 l sudu. Pro čerpání řídkých médií z 200 l...