Katalog

Dautel GmbH

Dautel GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Dautel GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Zpět na seznam

Vyklápěcí vozidla od Dautel GmbH

Dotaz na produkt

- Stabilita - nejlepší ve své třídě

Podlahová sestava - srdce každého sklápěče. Průběžně svařované a přibližně z 50 % podložené širokými žebry. Podlahová deska sklápěče z 5 mm vysokopevnostní oceli VS 450 odolné proti opotřebení. Model DK 3 je určen pro vysoký rozsah jmenovitého zatížení 16000 kg a model DK 4 pro 24500 kg.

- Silná palubní hydraulikaTyp palubní hydrauliky, standardně dodávané v šířce palety, se vyznačuje optimálním přenosem síly. To zajišťuje silný hydraulický válec na přepážce a druhý válec pod sklápěcí korbou. Uzavřenou kapličku zajišťují samonastavovací zámky

- Membránový odtokový bokRobustní ocelový odtokový bok v konstrukci optimalizované pro opotřebení v náročných provozních podmínkách. Membránová konstrukce zajišťuje pružnost, která absorbuje nárazové zatížení vznikající při zatížení. Vnitřní panel ze 4 mm vysokopevnostní oceli VS 450 odolné proti opotřebení na bočních a zadních bočnicích.

- Vysoké užitečné zatíženíPouze cca 2980 kg u DK 3.49 a 3680 kg u DK 4.56 prázdné hmotnosti zajišťuje vysoké užitečné zatížení.

- HydraulikaVšechny stupně kardanově uloženého hydraulického válce jsou tvrdě pochromované, a tím optimálně chráněné. Úhel sklápění je přibližně 50°. Sklápěcí válec s vysokou výkonovou rezervou (30

Dotaz na produkt