Katalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Zpět na seznam

Vysokonapěťové kabelové systémy od PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Dotaz na produkt  

Distribuce a přenos elektrické energie jsou klíčovou kompetencí společnosti PFISTERER již téměř 100 let. Nabízíme vysokonapěťové kabelové systémy až do 245 kV na klíč jako kompletní systémové konfigurace z jediného zdroje. Za tímto účelem naši odborníci přebírají veškeré činnosti týkající se kabelového systému mezi koncovými šroubovými body.

Kdekoli a kdekoli a v extrémních podmínkách
Zejména montáž kabelových systémů pro námořní plošiny je skutečnou zkouškou zdatnosti společnosti v oblasti vedení kabelů. Vysoce složité kabelové úseky musí být vedeny v extrémně úzkých prostorech, pod mnoha různými úhly a v několika úrovních. Situaci ještě více komplikuje skutečnost, že tyto práce musí být prováděny v napjatém časovém harmonogramu a zároveň se musí věnovat dalším souvisejícím činnostem. Společnost PFISTERER tyto výzvy úspěšně překonává díky pečlivému plánování a zaměstnávání odborníků, kteří získali solidní zkušenosti v oboru jak na otevřeném moři, tak po celém světě.

Vše z jednoho zdroje
Odborníci společnosti PFISTERER se postarají o všechny inženýrské činnosti a řídí celý projekt. Od konzultací se zákazníkem, přes studie proveditelnosti až po instalaci, uvedení do provozu a závěrečnou dokumentaci - naši zákazníci získají kompletní balíček služeb. Projekty kabelových tras řešíme úkolově a spolupracujeme pouze se zavedenými firmami. Montáž a instalaci provádíme po celém světě vlastními pracovníky a zahrnuje dohled na místě i cílené školení. Všechny přejímací zkoušky (AC) provádíme ve spolupráci s renomovanými zkušebními ústavy.

Dotaz na produkt