Katalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Zpět na seznam

Odbočovací konektor pro nízkonapěťové sítě (ISICOMPACT) od PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Dotaz na produkt  

Domácí elektrické přípojky vyžadují vysokou provozní spolehlivost, praktickou instalaci a dobrou bezpečnost práce. Proto je konektor ISICOMPACT nejmodernějším řešením - a to z dobrého důvodu. Když došlo na vylepšení našeho "kompaktního odbočovacího konektoru" (známého také jako SCK nebo svěrný kroužek), upravili jsme naši technologii pro domovní elektrické přípojky v souladu s moderními normami a požadavky na práci pod napětím. A to pro velký úspěch. V dnešní době je konektor ISICOMPACT významným hráčem v sítích nízkého napětí.

Špičkové standardy od tvůrce domovní svorky
Vytvořením kompaktního odbočovacího konektoru v roce 1968 stanovila společnost PFISTERER nový standard v oblasti techniky domovních přípojek. Od té doby bylo instalováno více než 20 milionů konektorů. Po 30 letech však nastal čas na aktualizaci. Od té doby byla zavedena práce pod napětím, což přineslo změny v požadavcích na bezpečnost práce při instalaci; tyto faktory měly prioritu při vývoji technologie ISICOMPACT.

Na inženýry zapůsobila jednoduchá instalace a vysoká úroveň bezpečnosti
ISICOMPACT zřizuje všechny kontakty pro čtyřžilovou kabelovou větev pomocí jediného šroubového spoje. Po dotažení šroubového spoje se kontakt vytvoří propíchnutím izolace na hlavním vedení a odbočkách. Jakmile je dosaženo požadované přítlačné síly, šroub se odstřihne, a tím je zajištěna úspěšná instalace. Tím, že ISICOMPACT poskytuje ochranu před dotykem, a tím i před elektrickým nebezpečím, je určen pro práci na vedeních pod napětím. V současné době se jedná o jedinou kabelovou odbočku, která splňuje i přísné požadavky BSI 862 - německého dokumentu, který předepisuje postup pro práci na vedení pod napětím bez dalších osobních ochranných prostředků a vyžaduje, aby elektrikáři LLW prošli speciálním školením a aby poskytovatel sítě byl schválen.

Zákazníci investují do ISICOMPACT
Konektor kabelové odbočky ISICOMPACT v současné době používají všichni významní dodavatelé energií napříč všemi obory. Technologie kompaktních konektorů je stále více nadbytečná. Žádné jiné společnosti se ani po téměř deseti letech na trhu nepodařilo dosáhnout stejného standardu jako patentované technologii ISICOMPACT. Konektory kabelových odboček ISICOMPACT jsou typově testovány podle platných norem. Kromě toho splňuje řadu specifických požadavků zákaznických testů a společnost Pfisterer plánuje rozšíření oblasti jejího použití.

Výhody: V současné době je v nabídce řada produktů, které se vyznačují vysokou kvalitou a spolehlivostí:
  • Izolace se nemusí z vodiče odstraňovat
  • Ochrana proti úrazu elektrickým proudem
  • Patentované šroubovací řešení s "vestavěným momentovým klíčem"
  • Stálá provozní spolehlivost
  • Zmenšený rozsah variant díky velké oblasti použití
  • Ideální pro práce pod napětím

Dotaz na produkt