Katalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Zpět na seznam

Kabelové spojky od PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Dotaz na produkt  

Ať už se jedná o rozvodnu, uzemňovací kabel VN nebo aplikaci na moři, kabelové spojení musí být především odolné a bezpečné. Se spoji z produktových řad IXOSIL a CONNEX nabízíme ideální řešení pro jakékoli připojení v rozsahu od 72 kV do 550 kV. Pro trvalé nebo dočasné instalace a zkušební střediska, jako zásuvné nebo vestavné řešení, se silikonovou nebo plynovou izolací SF6 nebo jako kompaktní spoj z lité pryskyřice, který je o dvě třetiny lehčí.

Spoje pro trvalé vysokonapěťové a uzemňovací systémy
Portfolio výrobků IXOSIL zahrnuje násuvné spoje pro celý rozsah napětí od 72 kV do 550 kV - včetně různých variant stínění, s propojovacími nebo uzemňovacími kabely i bez nich. Spoje IXOSIL jsou odolné proti vodě a jsou k dispozici s pevným kovovým, plastovým nebo smršťovacím pouzdrem. Naše osvědčená násuvná technologie zajišťuje bezpečnou instalaci a trvanlivé spoje.

Rychlá instalace: Zásuvné spoje CONNEX do 550 kV
Suché zásuvné spoje CONNEX umožňují uživatelům výrazně zkrátit dobu instalace v dočasných instalacích nebo v projektech na moři na větrných elektrárnách a mořských plošinách, kde máte málo času. Jsou vhodné pro trvalé spoje, zkušební instalace na transformátorech a plynem izolovaných rozváděčích (GIS) a dočasná řešení jak při stavbě vodičů, tak při stavbě elektráren. Kromě jednoduchých připojovacích spojů nabízí CONNEX také kolenové a odbočovací spoje (T-spoje) plus spoje z lité pryskyřice bez obsahu plynu až do 170 kV.

Spoje zlité pryskyřice nebo SF6
Zásuvné spoje CONNEX z lité pryskyřice do 170 kV poskytují již více než deset let zjednodušené bezplynové řešení, kompaktní design a lehkou konstrukci, která váží až o dvě třetiny méně než běžné spoje. Spoje izolované plynem SF6 rozšiřují rozsah napětí až na 550 kV, jsou bezúdržbové a až 100% testované ve vakuové komoře a jsou vybaveny vestavěným hlídačem hustoty plynu.

Výhody:
Spoje pro trvalé a zásuvné spoje od 72 kV do 550 kV
Kombinují různé typy vodičů (hliníkové, měděné, tuhé nebo ohebné)
Rychlá instalace díky suchým, zásuvným kabelovým spojům, např. pro aplikace na moři
K dispozici také jako kolenové spoje do 362 kV a odbočné spoje (T-spoje) do 245 kV
Izolátor: Silikon ve spojení s litou pryskyřicí nebo plynem SF6

Dotaz na produkt