Katalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Zpět na seznam

Konektory s bezstupňovými střižnými šrouby (SICON) od PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Dotaz na produkt  

Šroubové spoje jsou bezpečné, cenově výhodné a snadno se instalují. Není divu, že jejich obliba stále roste. Šroubové konektory SICON jsou založeny na všech našich rozsáhlých zkušenostech v oblasti kontaktní techniky. Inovace, jako jsou naše střižné šrouby s plynulým nastavením, kombinují technické a praktické výhody pro maximální kvalitu kontaktu.

Zkušenosti a inovace pro nejlepší kontakt
Díky našim patentovaným šroubům s plynulým střihem nebyla instalace nikdy jednodušší. Zajišťují, že každý vodič (ať už měděný nebo hliníkový, plný nebo laněný, kulatý nebo sektorový) je připojen co nejefektivněji, a zaručují, že technik má jistotu, že instalace proběhla úspěšně. Jediné svého druhu: Konektory SICON lze použít ihned a izolovat je bez dalších úprav.

Jeden konektor SICON nahradí 98 kompresních spojů
. Na rozdíl od kompresní technologie je sortiment konektorů SICON výrazně menší. Namísto toho, abychom pro každý vodič potřebovali jednu dutinku, nabízíme osm standardních variant, což znamená, že inženýři jsou na stavbě vybaveni pro každou eventualitu. Tím se odlehčí skladovací prostory a přepravní procesy. Konektory SICON se montují pomocí standardní ráčny se šestihranným bitem, takže není třeba přibalovat lisovací nářadí.

Dotaz na produkt