Katalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Zpět na seznam

Konektory pro velké proudy (PLUG) od PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Dotaz na produkt  

Stále větší poptávka je po zásuvných řešeních pro připojení generátorů, transformátorů a měničů v oblasti nízkého a středního napětí. Tato připojení musí být odolná, bezúdržbová, cenově výhodná a snadno se instalují. Všechna tato kritéria splňuje systém PLUG od společnosti PFISTERER, a proto se stal nepostradatelnou součástí moderních vlakových sítí a větrných elektráren. Systém PLUG v sobě spojuje naše rozsáhlé zkušenosti v oblasti kontaktní techniky a požadavky moderních průmyslových standardů v oblasti výroby a bezpečnosti provozu.

Bezpečné kontakty - i v extrémních podmínkách
Jedním z charakteristických znaků systému PLUG je jeho jednoduchá konstrukce. Vysoce kvalitní kontaktní materiály v kombinaci s osvědčenými konstrukcemi kontaktů a funkčními vrstvami nabízejí výkonové rezervy a mimořádně vysokou zkratovou odolnost. Osvědčená technologie linkových kontaktů PFISTERER s vícenásobnými spoji zaručuje trvanlivost a trvale vysokou kvalitu pro přenos energie v hliníkových a měděných vodičích. Její důmyslné kódování zajišťuje, že každá zástrčka může být připojena pouze k odpovídající zásuvce.

Až o 50 % méně místa
PLUG redukuje připojení na jediné zásuvkové řešení. Díky tomu inženýři ušetří čas i při počáteční instalaci, což je při špičkové velkosériové výrobě zásadní faktor. Již se nemusíte obávat odstávek během provozu, protože komponenty lze vyměnit během krátké doby. A co víc, PLUG vám také pomůže ušetřit, pokud jde o stavební prostor. Namísto typické svorkovnice lze kompaktní zásuvky PLUG zabudovat přímo do systémových komponent.

Zákazníci mohou těžit z našich dlouholetých praktických zkušeností
Připojení PLUG jsou univerzální a nevyžadují, aby váš systém splňoval určité požadavky. Byly testovány podle mezinárodních i zákaznických norem a zahrnují řešení pro všechny stíněné i nestíněné kabely tříd 2 a 5. Kromě standardního sortimentu odborníci ve společnosti PFISTERER vyvíjejí a testují také výrobky na míru pro naše zákazníky. Naše portfolio nabízí vše potřebné pro kompletní systémy, včetně testování a certifikace.


PLUG in numbers:
Napětí: 1 kV AC až 4,4 kV AC
Proud: 400 A až 1 250 A
Průřez vodičů: průřez vodiče: 70 - 240 mm²
Materiál vodiče: Materiál vodiče: měď, hliník

Výhody: - vodiče s vysokým průřezem, které se vyznačují vysokou odolností proti vodivosti:
  • Trvale vysoká kvalita kontaktů - bez rezavých skluzů
  • Krátká doba instalace, testování a odstávek
  • Standard pro moderní sériovou výrobu
  • Výkonové rezervy pro případ chyby
  • Kódování zabraňuje chybám v připojení
  • Univerzální použití

Dotaz na produkt  

Další produkty v sekci Konektory pro velké proudy

Konektory pro elektrická užitková vozidla (HCV8)

třípólový přímý konektor s jedním šroubem jako zajišťovacím mechanismem
HVC8 je konektor pro vysokoproudé aplikace. Robustní konstrukce a vysoce kvalitní materiály umožňují spolehlivý provoz e...