Katalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Zpět na seznam

Komponenty otevřeného vedení od PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Dotaz na produkt  

Naše izolátory pro konstrukce nadzemních vedení jsou denně vystaveny velkému mechanickému zatížení: Stožáry pro přenos elektrické energie mohou být od sebe vzdáleny až 500 metrů, což znamená, že izolátory musí nést těžká vedení. Těmto silám musí odolávat i několik desítek let, aniž by ztratily cokoli ze své provozní bezpečnosti.

Izolátory na míru pro jakékoli použití
Charakteristickým znakem izolátorů od společnosti PFISTERER je, že je lze vyrobit na míru jakýmkoli požadavkům. Co to znamená? Naše výrobky nejsou sériově vyráběná standardní řešení, ale jsou navrženy přesně podle stávajících klimatických podmínek, podmínek prostředí a zatížení.

Kompletní izolátorové řetězce: projektované, testované a vyráběné společností PFISTERER
Společnost PFISTERER má více než 40 let zkušeností jako průkopník v oblasti silikonových kompozitních izolátorů, což zahrnuje i projektování a výrobu kompletních izolátorových řetězců. Pro složitější projekty nabízíme komplexní řešení z jediného zdroje na základě rozsáhlého poradenství a plánování a simulací a testů ve vlastních laboratořích.

Tlumení vibrací zvyšuje bezpečnost provozu a životnost
Naše distanční podložky pro tlumení vibrací a tlumiče Stockbridge jsou obzvláště účinné pro snížení vibrací vedení způsobených větrem. Díky své optimalizované konstrukci snižují eolické vibrace a podélné kmitání na minimum. Díky tomu lze vedení bezpečně provozovat po celou dobu jeho životnosti. Nabízíme také různé záznamníky vibrací a provádíme vibrační studie jako konečný způsob testování tlumicích systémů nebo identifikace zdroje poškození vodičů.

Dotaz na produkt  

Další produkty v sekci Komponenty otevřeného vedení

Přípojky nadzemního vedení (LIKE Bushings)

Průchodky LIKE od společnosti PFISTERER jsou osvědčenou technologií pro jednopólové venkovní přípojky od plynem izolovaných rozváděčů (GIS) po vzduchem izolované rozváděče a nadzemní vedení. Zákazníci...