Katalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Zpět na seznam

Samonosné venkovní zakončení (DOC) od PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Dotaz na produkt  

S novým zakončením DOC (suchý venkovní kompozit) nabízí společnost PFISTERER samonosné, suché a kompaktní zakončení až do 170 kV. Spolehlivě propojuje kabelové systémy s nadzemním vedením a přípojnicemi při dlouhodobém bezúdržbovém použití.

Instalace v minutách, nikoliv v hodinách
Centrální jednotka DOC, která se skládá z dutého izolátoru, zařízení pro odstupňování napětí a základní desky, je na místo dodána kompletně předmontovaná a otestovaná. V porovnání s běžnými koncovkami zjednodušuje modulární konstrukce DOC manipulaci při přepravě a instalaci. Centrální jednotka se jednoduše nasune na kabel - počet prvků, které je třeba namontovat, je minimalizován, časově náročné lepení a fáze sušení zcela odpadají. Vodič je připojen rychle a spolehlivě pomocí technologie střižných šroubů SICON. PFISTERER nabízí také FrontCon - vysoce pokročilé řešení připojení pro jednožilové izolované vodiče.

Samonosná venkovní koncovka DOC splňuje všechna kritéria nejvyšší třídy znečištění podle IEC 60815-3.

Dotaz na produkt  

Další produkty v sekci Kabelové koncovky

Venkovní kabelové koncovky (ESF)

Flexibilní ESF lze integrovat do stávajících podpůrných struktur. Hodí se zejména pro flexibilní, rychle instalovatelné aplikace s vícenásobným použitím, s testovacími a dočasnými kabely na staveni...