Katalog

Düsterloh Fluidtechnik GmbH

Düsterloh Fluidtechnik GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Düsterloh Fluidtechnik GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Zpět na seznam

Brzdy s více kotouči od Düsterloh Fluidtechnik GmbH

Dotaz na produkt  

Pro bezpečné držení statických břemen mohou být naše hydraulické motory a kombinace motor-převodovka navíc vybaveny pružinovou vícekotoučovou brzdou. Brzda se otevře, když je na přípojku ovládacího vedení vyvinut tlak. Maximální přídržný moment je dosažen silou pružiny, když je ovládací vedení bez tlaku. Je třeba rozlišovat mezi brzdami typu LBD a FL:

Brzdy typu LBD tvoří s motorem jeden celek. Jsou v zásadě konstruovány pro maximální možný točivý moment motoru. Připojovací rozměry brzd jsou shodné s rozměry příslušných motorů, takže brzdy lze v případě potřeby snadno dodatečně namontovat. Obsahují povrchově upravené vnitřní díly a speciální těsnicí systém, proto lze tyto brzdy provozovat i s nehořlavými tlakovými kapalinami, jako je HFC.

Pro montáž na planetovou převodovku se používají standardizované montážní díly. Brzdy typu FL tvoří s příslušnou převodovkou v podstatě jeden celek. Hydraulický motor se rovněž montuje na vstup brzdy pomocí standardních přídavných zařízení. Výběr brzd závisí na velikosti převodovky a příslušném zádržném momentu.

Dotaz na produkt