Katalog

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Zpět na seznam

Mericí stroje (ACCURA 2000) od Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Dotaz na produkt  

Na míru vašim potřebám a rozpočtu

Koncepce platformy ACCURA 2000 vám umožňuje nakonfigurovat měřicí stroj podle vašich potřeb. Pokud se změní vaše požadavky na vybavení, senzory a software, změní se i ACCURA 2000. Výhodou je pro vás atraktivní cena a nízké náklady na životní cyklus. Mezi technické přednosti ACCURY 2000 patří inovativní technologie izolace, nová vzduchová ložiska pro krátké dráhy pojezdu a vyšší průchodnost obrobku. Konstrukce nenáročná na údržbu zajišťuje maximální provozuschopnost.

Teplotní nezávislost díky technologii F.I

Kolísání teploty je třeba brát v úvahu zejména u měřicích aplikací v blízkosti výroby. Most nového modelu ACCURA 2000 je vybaven jedinečným, vysoce výkonným izolačním systémem, který zajišťuje požadovanou přesnost při dílenských operacích.

Volně volitelná teplota měření (20-26 °C)

Měřicí stroje musí být provozovány při konstantních teplotách. S přístrojem ACCURA 2000 můžete libovolně volit teplotu měření a snížit náklady na klimatizaci.

Maximální flexibilita snímače

V přístroji ACCURA 2000 lze použít všechny dostupné senzory od společnosti Carl Zeiss. "Hromadná" multisenzorová technologie umožňuje časově úspornou výměnu optických a kontaktních senzorů.

Výkonnostní balíček s technologií navigátoru

Balíček Performance Package pro ACCURA 2000 obsahuje volitelnou navigační technologii VAST pro ještě přesnější snímání. Tato technologie vždy dosahuje maximální rychlosti pojezdu a skenování, čímž zkracuje váš drahocenný čas měření na minimum. Součástí balíčku je také nezbytná bezpečnostní technologie s laserovým monitorováním.

Dotaz na produkt