Katalog

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Zpět na seznam

Měřicí software (CALYPSO) od Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Dotaz na produkt  

Celkový program pro standardní geometrie a další

CALYPSO způsobilo revoluci v programování měřicí techniky. Jeho funkčně orientované rozhraní poskytuje bezkonkurenčně snadné použití. Intuitivně vytvářejte měřicí programy výběrem prvku použitého v konstrukčním výkresu CAD. Zadávejte tolerance rozměrů, tvaru a polohy přímo z modelu CAD.

Mnoho úloh - jeden nástroj

CALYPSO je určeno pro ruční i CNC měření, online i offline programování. CALYPSO je multisenzorový a podporuje všechny současné senzory a měřicí funkce společnosti Carl Zeiss. Prostřednictvím rozhraní I++ DME umožňuje CALYPSO ovládat měřicí systémy jiné než od společnosti ZEISS, jako jsou 3D měřicí stroje, měřicí stroje s kloubovým ramenem, laserové trackery a počítačové tomografy.

Bez kolizí - automaticky

Jakmile několika kliknutími myši definujete prvek dílu a související tolerance, CALYPSO automaticky vygeneruje vhodnou strategii měření, kterou lze kdykoli upravit a použít na další prvky. CALYPSO rychle pohybuje stylusem po obrobku bez kolizí a správně se přibližuje k rysům dílu - vy se můžete věnovat jiným úkolům.

Dynamický miniplán

Hierarchická konstrukce systému CALYPSO a programování zaměřené na prvky vám dávají možnost flexibilně se zaměřit na plánování měření ve výrobním procesu. Můžete například přerušit měřicí jízdy, abyste rychle změřili jiný díl. V přerušeném měření lze poté snadno pokračovat. Inteligentnější skenování s VAST Navigator CALYPSO podporuje VAST Navigator - pátou generaci skenování od společnosti Carl Zeiss. Bez zbytečných přerušení a s optimálními nájezdovými a pojezdovými drahami vám VAST Navigator umožňuje plynulé měření v jednom běhu. Standardem je tangenciální přiblížení. Plně integrovaná inteligence umožňuje systému CALYPSO určit maximální rychlost skenování v závislosti na požadované přesnosti.

Volitelná rozhraní:

IGES 2D/3D, VDA 2D/3D, STEP 3D, DXF 2D, PMI a FTA lze zpracovávat přímo.

Volitelná přímá rozhraní:

ParaSolid, CATIA V4, CATIA V5, ProEngineer, UniGraphics, Inventor, Solid Works

Dotaz na produkt  

Další produkty v sekci Měřicí software

Měřicí software (PiWeb)

Snadné podávání zpráv

ZEISS PiWeb je ve své třídě nejlepší grafický systém reportingu, který okamžitě převádí data o kvalitě nebo procesech na cenné poznatky.

ZEISS...

Měřicí software (CALIGO)

Kompletní program pro volné plochy a další.

CALIGO, nový software pro volné povrchy, usnadňuje a urychluje měření dílů karoserie. Zcela nová architektura softwaru poskytuje...

Měřicí software (GEAR PRO)

GEAR PRO - software pro ozubená kola založený na CAD.

Řada GEAR PRO umožňuje společně s programem CALYPSO kontrolovat čelní a kuželová ozubená kola a šneky. GEAR PRO generu...