Katalog

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Zpět na seznam

Optické měřicí přístroje (O-SELECT) od Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Dotaz na produkt  

Spolehlivé měření stisknutím tlačítka

Díky plně automatickému nastavení osvětlení i zaostření jsou eliminovány chyby měření způsobené vlivem obsluhy. Pouhým stisknutím tlačítka ZEISS O-SELECT vyhodnotí charakteristiky a zdokumentuje výsledky - v případě potřeby také v profesionální zprávě.

Nový, inteligentní digitální měřicí projektor ZEISS O-SELECT

Ve výrobním prostředí optické a kontaktní souřadnicové měřicí stroje stále častěji nahrazují manuální zařízení, jako jsou goniometry, měřidla a profilové projektory. Vliv obsluhy těchto ručních přístrojů však nesmí být opomíjen. S přístrojem O-SELECT snižuje společnost ZEISS tento vliv na minimum. Díky vysoké míře automatizace a snadnému použití lze složitá měření provádět rychle, sledovatelně a reprodukovatelně.

Nejrychlejší způsob, jak získat výsledky

Software ZEISS O-SELECT kombinuje metrologické know-how společnosti ZEISS s inovativním a jednoduchým ovládáním. Sériová měření se provádějí pouhým stisknutím tlačítka - bez ohledu na obsluhu. Jednotlivá měření a plány měření nejsou se softwarem ZEISS O-SELECT žádný problém: je totiž velmi srozumitelný, nabízí jasné pokyny pro obsluhu a snižuje její pracovní zátěž.

Inteligentní, kompaktní a spolehlivý

Hardware a software ZEISS O-SELECT jsou optimálně sladěny, aby bylo možné testovat 2D geometrie s mimořádnou rychlostí a spolehlivostí. Díky své kompaktnosti a robustnosti může být ZEISS O-SELECT instalován prakticky na jakémkoli místě. Své testované díly můžete měřit přesně tam, kde potřebujete - ať už při vstupní kontrole, nebo ve výrobě.

Dotaz na produkt