Katalog

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Zpět na seznam

Průmyslové tomografy s integrovaným počítačem (METROTOM 800) od Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Dotaz na produkt  

Vaše volba pro kompaktní přesné díly

METROTOM 800 je přizpůsoben požadavkům vstřikovacího průmyslu. Splňuje všechny požadavky středně velkých společností v oblasti výroby plastových, kompozitních materiálů a keramických dílů. Vyznačuje se také atraktivním poměrem cena/výkon

Při vývoji systému METROTOM 800 byly rozhodující minimální náklady na údržbu systému a maximální dostupnost. Toho bylo dosaženo použitím bezúdržbové technologie mikroohniskových rentgenových trubic. Extrémně malá ohniska umožňují na detektoru promítat obraz ostrý jako břitva - základ vysoké přesnosti měření. Detektor METROTOM 800 poskytuje téměř tři miliony pixelů pro rozpoznávání velmi vysokých detailů.

Plynule nastavitelný mechanismus pojezdu

Uvnitř měřicího rozsahu ve tvaru válce lze díly umístit do libovolné polohy v dráze paprsku prostřednictvím plynule nastavitelného pojezdového mechanismu. Detektor je vždy optimálně osvětlen projekcí dílu. Spolu s vertikálním nastavením umožňuje tato funkce zvětšit určité oblasti dílů a měřit tak detaily ve vztahu k celému dílu.

Díky použití polymerbetonu pro kryt se lze do značné míry vyhnout použití olova. Společnost Carl Zeiss zde ukazuje, jak lze využitím moderních materiálů zajistit maximální ochranu zaměstnanců, obsluhy systému a životního prostředí - a zároveň realizovat dokonalou měřicí technologii, vynikající ergonomii a odpovídající design.

Dotaz na produkt  

Další produkty v sekci Průmyslové tomografy s integrovaným počítačem

Průmyslové tomografy s integrovaným počítačem (METROTOM 1500)

Ideální stroj pro širokou škálu dílů

METROTOM 1500 - ideální souřadnicový měřicí stroj na bázi CT pro širokou škálu aplikací týkajících se velikosti a hustoty materiálu.