Katalog

CARL FUHR GmbH & Co. KG

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

Zpět na seznam

Vstupy a identifikace (SmartConnect easy.) od CARL FUHR GmbH & Co. KG

Dotaz na produkt  

Ideální pro inteligentní otevírání dveří: Systém snadného komfortního přístupu SmartConnect

SmartConnect easy
Inteligentní přístupový systém SmartConnect easy umožňuje uživatelům otevírat dveře pomocí chytrého telefonu. V případě potřeby jej lze také připojit k internetu nebo stávající síti WLAN. Systém je vybaven uživatelsky přívětivou aplikací, ze které mohou uživatelé ovládat dveře odkudkoli. Jeho nejmodernější, vysoce bezpečnou technologii WLAN lze použít nejen k ovládání motorových zámků FUHR, ale také garážových vrat, elektrických otvíračů dveří, rolet, osvětlení a mnoha dalších prvků. A SmartConnect easy je nejen mimořádně pohodlný - je také skutečně velmi bezpečný. Typ šifrování - SSL - používaný pro bezpečnou komunikaci mezi chytrým telefonem a SmartConnect easy je stejný jako u služeb internetového bankovnictví.

A SmartConnect easy je stejně jednoduchý na připojení (nejsou potřeba žádné kabely!) jako na ovládání. Komunikační modul WLAN stačí připojit ke standardní elektrické zásuvce, takže SmartConnect easy je ideální i pro dodatečnou montáž.

Pro ještě větší pohodlí a bezpečnost je SmartConnect easy k dispozici také jako sada, která navíc obsahuje rádiový modul Smart, pro monitorování zámku a poskytování zpětné vazby o tom, zda je zabezpečen.

Dotaz na produkt