Katalog

CARL FUHR GmbH & Co. KG

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

Zpět na seznam

Motorové zámky (multitronic 881) od CARL FUHR GmbH & Co. KG

Dotaz na produkt  

Plně motorizovaný vícebodový uzamykací systém, který je třídou sám o sobě.

Moderní bydlení je také vyjádřením postoje k životu. Maximální komfort bydlení, maximální úspora energie a komplexní zabezpečení jsou proto základními požadavky na domov zítřka. Dveře k tomu významně přispívají. S plně motorizovaným systémem multitronic 881 nabízí společnost FUHR jeden z nejmodernějších bezpečnostních systémů ve své třídě. Ať už se jedná o rodinný dům nebo bytový dům, ordinaci nebo veřejnou budovu - multitronic 881 je vždy první volbou.

Komfort
Otevírání a zavírání probíhá elektronicky - jakoby samo od sebe. Jakmile se dveře zavřou, zámek se automaticky zamkne, rychle, bezpečně a trvale. Odemykání se provádí prostřednictvím moderních přístupových systémů podle potřeby. Pohodlnější už to být nemůže.

Bezpečnost
Vysoce kvalitní materiály, rozsáhlé testování a nakonec i jméno FUHR zaručují trvalou bezpečnost díky trvanlivosti a spolehlivosti. Svou roli hraje i vhodnost systému pro nejvyšší bezpečnostní požadavky a možná integrace do monitorovacích systémů.

Energie
Trvalý vícebodový uzamykací systém zajišťuje trvalou těsnost. Teplo zůstává v domě, klimatizovaný vzduch neuniká. Nedochází ke ztrátám cenné energie. Tím je zajištěno příjemné obytné klima a dobrý pocit z nákladů na energie.

Přístupnost
Plně motorizovaná uzamykací řešení, jako je multitronic 881, významně přispívají k pohodlnému zpřístupnění budov s řadou výhod. A to i tam, kde je indikováno nebo žádoucí bezbariérové provedení. Například díky jednoduchému ovládání stiskem tlačítka, nízké výšce kliky 850 mm nebo připojení elektrického pohonu křídlových dveří.

Dotaz na produkt